2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 198 پست
عزيزم شمابارداري بعدداري طلاق ميگيري 

من نههه خدا نکنه قبلاا تو عقد اتفاق افتاده

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
خیلیم خوب. حقشونه. هرکی مهریه نده دندش نرم.

اره باید پدرشونو دراورد...وای استرس گرفتم امشب دوتا خبر بدشنیدم یکی اینکه میترسم اینم فرارکنه یکیم اینکه اگه پرونده ی مهریه رو ببندی دیگه نمیشه اجراگذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب کردم حالا یه چیزی فهمیدم خیلی ناراحت شدم....میگن نمیشه پرونده ی مهریه رو بست یاباید بگیری یاببخ ...

اهان يعني منظورت بعدازاشتي كردن عزيزم بازبزاربگوتاببينم چي ميشه فكرنكنم وقتي ديگه دنبالشونگيري بدون تونميبخشن كه 

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
جنوبم عزیزم ابادان

بابا ول کن کاش فقط محلتون رو عوض میکردین

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اهان يعني منظورت بعدازاشتي كردن عزيزم بازبزاربگوتاببينم چي ميشه فكرنكنم وقتي ديگه دنبالشونگيري بدون ...

اشتی که نمیشه ولی میگم اگه یک درصد شد بعد مجبورم کزد پروندرو ببندم دیگه پشتوانه ای نیس...همون بهتر الان جداشم😔😔😔😔😔

جلل الخالق بخاطر ۵۰تا که قراره قسطی بشه خودشو آواره کرده؟؟؟؟؟؟

اره به خدا دادگاه واسش حکم داد هر ۶ ماه یک سکه بازم نداد در این حد بدبخته زورش میاد بده تازه اون موقع سکه ۴ تومن نبود سال ۹۳ ۹۴ فک کنم نهایتش ۱ تومن بود 

اره باید پدرشونو دراورد...وای استرس گرفتم امشب دوتا خبر بدشنیدم یکی اینکه میترسم اینم فرارکنه یکیم ا ...

فاطمه جان قضيه مهريه روازكي شنيدي فكرنميكنم اخه نميشه كه شايديكي خواست اشتي كنه بعدشوهرش مهريه نميده وباهاشم زندگي كنه كه اگه ببخشه هم كه ميندازتش بيرون 😐😐😐

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
بابا ول کن کاش فقط محلتون رو عوض میکردین

عزیزم ربطی به محله نداره من خودم به خواستگارم میگم این جریانو چون چیزی نیست که بشه پنهانش کرد از همون اول بگم بهتره تا بعد ازدواج خودش بفهمه اون موقع خیلی بد میشه

عزیزم ربطی به محله نداره من خودم به خواستگارم میگم این جریانو چون چیزی نیست که بشه پنهانش کرد از همو ...

اخه ملت صدتام میزارن رووش اول عاشق کن بعد بگو ازمن بهت نصیحت دختررری

فاطمه جان قضيه مهريه روازكي شنيدي فكرنميكنم اخه نميشه كه شايديكي خواست اشتي كنه بعدشوهرش مهريه نميده ...

نه یه بار بزاره اجرا دوباره نمیشه گذاشت اجرا