2777
2789
عنوان

جوانان دم بخت ولي محكوم به تنهايي

2271 بازدید | 187 پست

امروز دوستم باهام دردودل مي كرد سنش بالاي سي سال شاغل و فوق ليسانس. ميگفت خاستگار ندارم حتي پيشنهاد دوستي هم ندارم.

خيلي ناراحت شدم داغون بود از درون عصباني و خشمگين و در ظاهر پژمرده و غمگين.

به دوستاي ديگم فكر كردم به اطراف نگاهي كردم ديدم چقدر دختراي خوب هست كه سناشون بالاي سي سال هست و مجردن و چند ساله كه قصد ازدواج دارن ولي خاستگاري ندارن.

ناراحت شدم يعني مقصر كيه؟ 

جامعه، خانواده، تربيتمون، من و يا ...

دختري ديدم چهل و پنج و باكره. حق اين از زندگي چي بود؟

خودمو جاشون گذاشتم خيلي سخته

مقصر كيه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر که ...... 

ببخش جواب نمیتونم بدم کاربریمو میبندن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

تقصیر اونایی هست که گرونی انداختن تا جوونا نتونن ازدواج کنن

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

حقش از زندگی چی بود؟ 

ازدواج دیگه اونقدری مهم نیست که اگه ازدواج نکرده باشی کل زندگیت رو باخته باشی... 

این روزا که دیگه خواستگار کم شده... توی این زمونه دیگه خاستگاری سنتی روال نیست... اکثرا دوستی رو ترجیح میدن...تازه سی سالگی همچین سن بالایی هم نیست و دیر نشده واسه ازدواج... 

بعدشم ازدواج کلی پول میخواد.. الان بخوای یه عروسی ساده بیگری یه وسایل ارزون هم بخری حدود 150 تا 200 در میاد... حداقل... کار کم، شغل و درآمد کم اما هزینه ها زیاد

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.