2777
2789

همین چشه 

میخوای آتیش بسوزونی؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید با شماره موبایلی بیای که قبلاً اینجا وارد نکرده باشی.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
میدونم ولی نمیش هرچی ثبت نام سایت میزنم همین کاربری بازمیش دیگ صحفه ثبت نامرونمیدع

اول از این کاربری خارج شو کلا. بزن رو عکس کاربریت  گوشه صفحه بالا سمت چپ. بزن رو خروج. بعد  که میای تو سایت به جای ورود بزن رو ثبت نام

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خب بعدش یه شماره دیکه بزنم شماره خودم نزنم

اگر قبلا اینجا شماره ای وارد کردی می‌نویسه این شماره ثبت شده. باید شماره موبایل جدید بدی و کدی که برات میاد همون لحظه رو خطت وارد کنی.

عزیزم جوابموبده لطفأ

پس شماره موبایلی هم که خاموش هست رو ندی.  

اگر قبلا اینجا شماره ای وارد کردی می‌نویسه این شماره ثبت شده. باید شماره موبایل جدید بدی و کدی که بر ...

یعنی چی روخطم وارد کنم۰باید اون شماره که میدم خطش تو گوشی دستم باشه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم