2777
2789
عنوان

صبر بيخود من

95 بازدید | 36 پست

بچها من شوهرم خيلي بداخلاقه يه مدت باهام خوبه ولي يه مدت ميبيني كلا از من بدش مياد دست بزن داره همه چي رو تو سرم ميزنه با خودش ميگه نكنه بعد من ك ميرم سركارتو هم ميري بيرون اره!يا مثلا گير ميده كه بايد بري سركار ميموني تو خونم فقط الكي مفت خوري ميكني خوب من دوتا بچه كوچيك دارم چكارشون كنم خانوادمم پيشم نيستن در عذابم خيلي اصلا انگار نه انگار اين بچه ها هم ادمن احتياج دارن به بيرون رفتن منم ببرمشون بيرون بهم تهمت ميزنه بنظرتون صبر كنم خوب شه يا به پدرم يگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش تا حالا صحبت کردی؟جوابش چیه؟

ببين يبار ميگه برو سركار خواهرم سركاره تو هم برو خوب من شرايطم فرق ميكنه دوتا بچه كوچيك دارم يبار ميگه پدرت چرن بهت جهاز نداده يبار ميگه چرا خواهرت دانشگاه قبول شده تو نشدي و،،،،

شبيه يه ادم نرمال نيست خوب من پيش دانشگاهي بردم اين منو گرفته خودشون گفتن ميزاريم درس بخونه ولي نزاشتن الانم دوتا بچه گذاشته تو دامنم و فقط زجرم ميده خانوادشم طرف منو ميكشن باورتون ميشه

نميدونم بخدا

عزیزم بیماری های روحی هر چه دیرتر تشخیص داده بشن پیچیده تر میشن و درمانشون سخت میشه. از کی اینجوری شد؟ قبلا هم اینجور بود یا یه دفعه تغییر کرد؟اتفاق خاصی افتاد؟

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
عزیزم بیماری های روحی هر چه دیرتر تشخیص داده بشن پیچیده تر میشن و درمانشون سخت میشه. از کی اینجوری ش ...

از اول زندگيم تو نامزدي عالي بود همين كه عقد كرديم ديگه شروع شد منم ادم ساكت و ترسويي هستم تا الان كش خورده با دوتا بچه