2777
2789

مثلا میگه قبل شروع کلاس کنترل پروژکتور و بگیری و روشن کرده باشی ،اگه بخواد گروهی تو شبکه ها اجتماعی بزنه میگه شماره بچه هارو بگیری اد کنیشون،اگه نخواد بیاد بهت از قبل ایمیل میزنه که به بچه ها اطلاع بدی ،جزوه رو میده بزاری تو گروه و این داستانای مزخرف...حوصله داریا!

فک کنم از اونا بودی تو مدرسه همیشه عضو شورا میشدی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار نداری ؟برو اون بازی که پسرها همه بازی میکنن رو انجام بده ...کلش بود چی بود ...اینجا حوصله ت سر ن ...

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

هست

بايد گروه يا كانال بزني 

بچها رو اذ كني 

حرفاي استادو بزاري گروه

ولي نشي بهتره

شمارتو اينجوري همه دارن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
استاد که روز اول بیاد کلاس اصن ازتون میپرسه که نماینده گروهتون کیه چون گروه گروهید دیگه مثلا گروه عک ...

اهان مرسی گل من خیالم راحت شد گفتم نکنه ی چیز چرتی گفتم

مثلا میگه قبل شروع کلاس کنترل پروژکتور و بگیری و روشن کرده باشی ،اگه بخواد گروهی تو شبکه ها اجت ...

😂😂😂😂دمت گرم ممنون من بی حوصلم از بس گفت استاد هواتو داره وسوسه شدم

مگه میشه نماینده نداشته باشه آه😕😕پس کی کلاسور هماهنگ میکنه 🙄🙄کی میره نمره میگیره؟؟؟🙄🙄کی گروه & ...

خود دانشگاه کانال داره 

حضور و غیبت استادو اعلام میکنه امتحان میانترم کلاسای جبرانی و فوق برنامه همچی 

واسه ماژیک اوردن و لیست استادا هربار یکی از پسرا رو میفرستادن 

جوون چ خوب دیگ چ اطلاعاتی داری خاهر بده ک گیرم😂😂چجور داوطلب کنم

😂😂😂😂بوی نمره خورد به دماغت.سر کلاس خودش میپرسه دستتو ببر بالا اگ خواستی انتخاب میکنه دیگ. خوبه ولی من نمیشم حوصله ندارم یچی بشه بچها هوار میشن سر نماینده😥😥😥