2777
2789

رفته بودم تو حیاط میخواستم چیزی از تو ما‌شین بردارم رومو برگردوندم سمت خونه همسایه دیدم یچیز سیاه خیلی قد بلند بالا پشت بومشونه گفتم حتما خانومه همسایس اومده کار داره رو پشت بوم  و رومو برگروندم یکم با خودم فک کردم گفتم اخه با چادر سیاه ک نمیاد رو پشت بوم، دوباره نگاه ک کردم دیدم اون چیز سیاه با سرعت برق داشتتت از رو پشت بوم میرف، اصلا نفهمیدم چیشد یهو غیبش زد انگاری، هنوز تو شوکم باورم نمیشههه!!! 😳 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه دزد بوده😥

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

تروخداازاین تاپیکانزنیدمن توخونه تنهام شبایاشایدیه خانمی باردارباشه درست نیست به خاطرپربازدیدشدن دل بعضیاروبه لرزه دربیارید

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶