2777
2789

من خودم علاقه دارم به رمان به موسیقی به کافه به چایی به هدفون به لباس کفش و سعی میکنم ارزش قائل بشم واسه خودمو به حداقلش یعنی موسیقی خیلی بها میدم لباس و کتاب یکم پول نیازه ولی خب سعی میکنم خودمو خوشحال کنم☺شما چی؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون مخصوصا کافه

لب دریا بشبنم کسی کنارم نباشه

آهنگ بزارم آهنگ بزنم با دوستام برم کافه یا سینما 

به چیزای فانتزی علاقه دارم😙

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

كافه رفتن رو دوست دارم ولي وقتشو ندارم

كتاب هم زياد ميخونم 

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ب لواشک ب خیارشور ب شکلات تلخ    

ب کتاب هم علاقه زیادی دارم

مطالعه دوس میدارم

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

سوال خوبی بود

شاید یه تلنگر باشه واسه ما خانوما که باید خیلی به فکر خودمون باشیم

چون نقشمون خیلی تو خانواده مهمه

فقط دنبال فدا کردن خودمون برای شوهر و بچه و خانواده نباشیم

خودمون در اولویت هستیم

مرسی برای تاپیکت

من امروز سر کارم یه خانمی اومده بود خیلی شاد و سرزنده و خوش برخورد یکم صحبت کردیم بهش گفتم خیلی خوشم اومد واقعا انرژی مثبتید بعدش بهم گفت همه همینو میگن و به خاطر اینه خودمو دوست دارم اطرافیانم رو دوست دارم به علاقه هام بها جیدم برای همین انرژی مثبت درونم به ادمای دورم هم میرسه😊

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

من الان حالم با عکسی ک گذاشتی خیلی خوب شد🌹❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

به ورزش خیلی علاقه دارم ولی تنبلی جلومو گرفتن فعلا

عاشق کشف کردن موسیقی های خیلی خوب

کتاب هم دوس دارم ولی اونم تنبلی مانع شده یه مدت

اشپزی و غذا هم عاشقشم که همش تو اشپزخونم

و عاشق طبیعت و جنگل و درخت هام که خداروشکر موقعیتشو دارم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم