2777
2789
نکنه خارج رحمی بوده که انقد دیر بتا پایین میاد ؟یگ هفنه پیش۳۹ بود بعده یک هفته شده۳۳!

نه عزیزم این طبیعیه تا از خونت خارج بشه زمان میبره خارج رحمی باشه درد شدید داره 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول که بتام مثبت شد خونریزی داشتم! یعنی یک‌ماه بیشتره 

شاید جنین کامل دفع نشده وتا زمانی که کامل دفع نشه خونریزی داری برو دکتر برات دارو بنویسه شاید واسه همینه هنوز اچ سی  جی تو خونته

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

من بعد دو ماه  مثبت بودن  یه بی بی چک داشتم دوباره   تست زدم  دیدم کم رنگ شده   تعجب کردم گفتم حتما عادیه   تو هفته سیزده رفتم  گفتن جنین ایست قلبی شده😭 .. چند روز پیش هم به خاطر کورتاژ پارسال عمل هیستروسکوپی  انجام دادم  

اما  قوی و پر قدرت  ۴ ماه دیگه اقدام میکنم برا میکرو .با توکل بخدای مهربون

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
پهلوی چپم از همون روز اول خیلی درد میکرد !

مال منم همینطوری بود بعد سقطمم تا یه مدتی درد یهویی  تو پهلوم داشتم اینا بخاطر تغییراتیه تو بدنه  

شاید جنین کامل دفع نشده وتا زمانی که کامل دفع نشه خونریزی داری برو دکتر برات دارو بنویسه شاید واسه ه ...

سونو حتی ساک رو ندیده

دارو مترژن بهم داد خونریزی رو کم‌میکنه 

ولی قطع نمیکنه

سونو گفت بقایا نداری چون ساک هم اصلا تشکیل نشده

مال منم همینطوری بود بعد سقطمم تا یه مدتی درد یهویی  تو پهلوم داشتم اینا بخاطر تغییراتیه تو بدن ...

مینوا جانم

بنظرت  ال دی قطعشمیکنه ؟اشکالی نداره بخورم

دکترها یک هفته پیشگفتن بخور

نمیدونم دیگه

من بعد دو ماه  مثبت بودن  یه بی بی چک داشتم دوباره   تست زدم  دیدم کم رنگ شده &n ...

اخه انشاءالله این دفعه نینیت سالم باشه دیگه مادرشو نگران نکنه وخیلی زود بیاد تودلت 

اخه انشاءالله این دفعه نینیت سالم باشه دیگه مادرشو نگران نکنه وخیلی زود بیاد تودلت 

یه دنیا ممنون‌از انرژی مثبتتون⚘⚘

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال