برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘
عزیزم این نگرانیا کاملا طبیعیه استرس نداشته باش نی نیه خوشگلت تو دل مامانیش لم داده داره کیف میکنه،اگه خدایی نکرده لک بینی درد شکمی یا خونریزی داشته باشی خطرناکه تازه اونم میری دکتر با امپول و قرص حل میشه، فکرای منفی رو از خودت دور کن و از بارداریت لذت ببر😘
خودتو مشغول کن این استرس براش بده .تو فک میکنی مامان مهربونیو ب فکر بچه ات اما نگرانیت اونم تو دلت نگران میکنه
تا وقتی دردشدید کمر درد شدید شکم و ناف و کتف و لگن .و خونریزی و لک بینی نداشی سالمه .
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من بچم که مرد تب کردم و ورم شدید. فرداش رفتم سونو گفت اره حدست درست بود مرده. اوایل بارداری همش منتظر خونریزی بودم هی همش میرفتم لباس زیرمو نگاه میکردم که اخر خونریزی کردم. بعدش که قلب تشکیل شد همش نگران ایستش بودم که همونم شد.... به هرچی فکر کنی همون میشه پس مثبت نگر باش
📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐