2777
2789
عنوان

بسته بودن لوله های رحمی

8179 بازدید | 30 پست

دوستان توروخدا کمکم کنید 

دیروز رفتم عکس رنگی یک ساعت و نیم هر کارکردن اون ماده حاجب وارد نشد و گفت لوله هات بسته است 

من پارسال باردار شدم و دوماهگی سقط شد ولی الان میگه بسته است مگه میشه 

امکانش هست اینا نتونسته باشن درست جایگذاری کنن آخه اولش همش میگفت دهانه رحمت خیلی عقبه و این حرفا که رفتم پیش دکترگفت نه طول سیروکسیتت نرمال و عقب نیست

دارم از دیروزه دغ میکنم از غصه

به خدا من دلم میخاد برم بگن لوله هات بستش بعد برم درمان کنم بچه دار بشم اینم غصه داره اهه 

ولی برو یه جا دیگه 

دردش چه جور بود

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

دق.....سلام گلم نه ناراحت نباش....برو پیش دکتر خوب و حاذق با لاپاراسکوپی یا هیستروسکوپی میتونن لوله هارو باز کنن خیلیییییی عمل خوب و راحت و عالی و ساده ایه .....اما اگر گفت نه باز نمیشه با میکرو باردار شو....ولی خیلی ها با لوله های بسته هم باردارشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا من دلم میخاد برم بگن لوله هات بستش بعد برم درمان کنم بچه دار بشم اینم غصه داره اهه  ولی ...

چرا مگه؟

دردش خیلی زیاد بود ولی تحمل کردم نتیجش بیشتر منو ریخت بهم

چرا مگه؟ دردش خیلی زیاد بود ولی تحمل کردم نتیجش بیشتر منو ریخت بهم

وای😢😢😢😢

اخه من بدون مشکل باردار نمیشم دلم میخاد لوله هام بسته باشه حداقل 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
دق.....سلام گلم نه ناراحت نباش....برو پیش دکتر خوب و حاذق با لاپاراسکوپی یا هیستروسکوپی میتونن لوله ...

🤣🤣🤣دق یا دغ چه فرقی میکنه 

حالم خیلی بده از دیروزه داغون شدم 

وای😢😢😢😢 اخه من بدون مشکل باردار نمیشم دلم میخاد لوله هام بسته باشه حداقل 

نه عزیزم خداروشکرکن مشکلی نداری انشااله هرموقع خدابخواد میده

منم هیچ مشکلی نداشتم از پارسال که سقط شد همه گرفتاریام شروع شد

به خدا من دلم میخاد برم بگن لوله هات بستش بعد برم درمان کنم بچه دار بشم اینم غصه داره اهه  ولی ...

نه گلم درد نداره...همیشه مثبت فکر کنیم و به دیگران هم انرژی مثبت بدیم....باورکن درد نداشت...

وای😢😢😢😢 اخه من بدون مشکل باردار نمیشم دلم میخاد لوله هام بسته باشه حداقل 

اصلا اینجوری نگو خداروشکر کن سالمی اسیر این دکترا نیستی! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍