2777
2789

دیروز رفتم دکتر دوستان 

دکتر سونو واژینال انجام داد گفت جنین ۷هفته اش و قلبش تشکیل نشده و باید سقط کنی 

من اولین روز اخرین پریودم ۴مرداد بوده و ۱۳ مرداد امپول اچ سی جی زدم و ۲۹ مرداد ازمایشم مثبت شد 

بنظرتون بایذ صبر کنم؟؟؟ چه مدت؟؟؟ کسی بوده شرایط مشابه منو داشته باشه

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عجله نکن اگر قلبش تشکیل نشده باشه بعد چند روز به خونریزی میوفتی پس صبر کن ممکن تشکیل بشه شنیدم تا ده هفته وقت هستش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دکتر روا زاده میگه جنینایی ک دیر قلبشون تشکیل میشه مغزشون زود تر تشکیل میشه نابغه ان

میگه شما ک می خوای سقط کنی ۲- ۳ هفته هم صبر کن اگه قلبش تا ۱۰ هفته و ب بعد تشکیل نشد اون موقع سقط کن

شما هم عمل کن بهش شاید ایشالا همین طوره😇

عزیزم من شش هفته و چند روز بودم قلب جنین تشکیل نشده بود بعد سه هفته رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود

پس تروخدا عجله نکن گلم

عزیزم عجله نکن اگر قلبش تشکیل نشده باشه بعد چند روز به خونریزی میوفتی پس صبر کن ممکن تشکیل بشه شنیدم ...

چشم عزیزدلم 

اخه میددونید من اصلا خونریزی و لک بینی هم نداشتم شرایطم عادددی بووود ☹️ اصلا فکر نمیکردم 

خدایا شکرت 
عزیزم من شش هفته و چند روز بودم قلب جنین تشکیل نشده بود بعد سه هفته رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود پس ...

چشششم عزیزم توکل بخدا پس امیدوارم باشم؟من هفته ۸ میشم کاش تا هفته دیگه تشکیل شه 

خدایا شکرت 
چشششم عزیزم توکل بخدا پس امیدوارم باشم؟من هفته ۸ میشم کاش تا هفته دیگه تشکیل شه 

اره عزیزم نا امید نشو و صبر کن ان‌شاءالله که خیر

عزيزم صبر كن تا هفته ١٢ به حرف دكترها گوش نكن كه بدجور افتادن به نسل كشى 

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊