2777
2789
عنوان

کرم مرطوب کننده مای

21888 بازدید | 17 پست

سلام خانما .من چند روزی رو مجبور شدم خونه  یکی از اقوام بمونم .چون مرطوب کننده با خودم نبرده بودم  از اونا گرفتم .مرطوب کننده مای بود .بعد دو روز  منی که صورت فقط جوش تک میزد تمام صورتم جوش زد .  جالب بود که تمام صورت  دختر شون که از همین کرم لستفاده میکرد پر جوش شده بود در صورتی که قبلا خیلی صاف بود .من به تاریخ کر م زهم نگاه کردم هم اک بود هم تاریخداشت .کسی از هست که کرم مای استفاده کرده باشه و اینطور شده باشه .خوب میشم به نظرتون ؟

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مای فقط خط چشم و لاکش خوبه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ایناییم ک میگن راضین ازش بخاطر اینه ک قبلا حصولات بهتری استفاده نکردن

مثلا کسی ک بنز داشته و بعدا سوار پداید میشه ک نمیگه خوبه ولی اگه پیکان داشته میگه پراید بهتره 

کسی محصولاتی مث گینو،اوسرین،کلینیک استفاده کنه ک ب این آشغالا نمیگه خوب

لوسیون !ب صورت بزنه میشه جوش حالا چ لوسیون بچه چ بزرگسال

منکه7ساله لوسیون بچه جانسون خانوادگی میزنیم جوش نزدیم برای هرنوع پوستیم خوبه

از تایپیک خانم دکتر سارا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11625/اتاق-گفتگوی-دکتر-سارا-پوست-آرایشی?page=26

منکه7ساله لوسیون بچه جانسون خانوادگی میزنیم جوش نزدیم برای هرنوع پوستیم خوبه از تایپیک خانم دکتر سا ...

من اصلا اعتقادی ب محصولات بچه برای بزرگسال ندارم

مگه در موارد خاص

مطمئنن تاثیری نداره

چون phپوست بچه با بزرگسال متفاوته

من اصلا اعتقادی ب محصولات بچه برای بزرگسال ندارم مگه در موارد خاص مطمئنن تاثیری نداره چون phپوست ...

اتفاقا مواد شیمیایش خیلی کمتره وبهتره

پوست بچه حساسه مواد شیمیایی کمتری بکارمیبرن منکه خیلی راضیم

خواهرشوهرامم5ساله لوسیون بچه میزنن من بهشون گفتم وخیلیم راضین