2777
2789
عنوان

با بد اخلاقی و اعصاب ...قبل پریودی چه میکنید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردم نداری؟

نه خیلی از هر سه چهار بار یه بارش درد دارم اونم فقط روز اول

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

قرص ویتامین ب 6 بگیر روزی یکی بخور، کمک می کنه خوش اخلاق و با حوصله تر باشی 

موز بخور، سروتونین خونت بره بالا خوش اخلاق بشی 

بادوم پوست کاغذی هر روز چند تا بخور 

مایعات زیاد بخور 

من جواب گرفتم از این کارا مخصوصا دو مورد اول 

دعام کن عزیزم 

دارم پنج سالشه  😒 میاد گیر میده میخوام قورتش بدم میگه مامان هیولا شدی 😐

پسر من امروز از پنجم نیم بیدار بود الآنم ک پریودم دیگه دارم سکته میکنم فردا هم جمعه شوهر خونه حتما ی جنگی داریم

قرص ویتامین ب 6 بگیر روزی یکی بخور، کمک می کنه خوش اخلاق و با حوصله تر باشی  موز بخور، سروتونی ...

مررررسی

اجرا میکنم  همشو

به امید بهترررر شدن حال😀اتقافا قرص ب ۶ و ب۱۲ تازه خریدم

[QUOTE=106064537]منکه از ده روز قبلش سردمزاج هم میشم هفت روزم ک پریودم کلا شوهرم میگه تو ده روز تو ماه خوبی فقط[/QUO

مردا خودشونو مسخره کردن خب اول کتابی کوفتی می‌خوندن در مورد زنا بعد ازواج میکردن

خوش بحالت  تو از برگزیدگانی پس من که از اول تا آخرش میمیرمو زنده میشم.

😊😊.خدا نکنه عزیزم تنت همیشه سلامت

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم