2777
2789
عنوان

بی بی هاله دار و بتای منفی

219 بازدید | 5 پست

سلام خانوما بیایید تجربیاتتونو باهم رد و بدل کنیم

من سه ماهه سقط کردم،این ماه اقدام کردم در روز های

۹،۱۲،۱۶،۲۰،۲۳

از شب تخمک گذاری هم بشدت سینه هام و دلم و کمرم درد میکرد و کم کم علائمم بهتر شدولی کمی حالت تهوع و تیر کشیدن ناف و سوزش زیر دل برام مونده

بعد از سقطم پریودام کلا روی هواست ولی دیروز که روز ۳۰ بود دوتا بی بی زدم هاله کم رنگ داد،عصری رفتم تیتر دادم منفی شد،

بنظرتون امکانش هست زود رفته باشم و لقاح دیر تر صورت گرفته باشه؟

اینم بگم من از ۱۰،۱۲ روز پیش اصلا دیگه نزدیکی نداشتم

بنظرتون امیدی هست هنوزم؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک اینجور شدم فهمیدم پلی کیستیکم

منم بشدت پلی کیستیک بودم اما خداروشکر قبل از سقط بخاطر استفاده مرتب از متفورمین اوضاعم بهتر شده بود

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
واسه منم بار اول ک هاله انداخت رفتم از دادم مشکوک بود دو سه روز بعدش مثبت شد 

اگه مشکوک میشد حداقل میشد امیدی داشت 😭😭😭😭