2777
2789
عنوان

باردار بیاد

62 بازدید | 6 پست

من بیست و پنج هفتمه احساس میکنم مثانم سنگینه لگنم هم درد میکنه کمرم درد میکنه کمی و رون پاهامم درد میکنه شده کسی مثل من باشه بچه چیزیش نشه همشم احساس میکنم مثانم پره 😢

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

بچخ وزن گرفته سنگینیش میوفته رو مثانه.. عضله های پا و شکم کشیده میشه درد میگیره و کمر سنگینی شکمت رو داره تحمل میکنه..طبیعیه.. اگر خیلی اذیتی گن بارداری بزن کمتر میشه...صبور باش.. 

بچخ وزن گرفته سنگینیش میوفته رو مثانه.. عضله های پا و شکم کشیده میشه درد میگیره و کمر سنگینی شکمت رو ...

اووووخ من تحمل میکنم فقط بچم سالم باشه بخدا انقد ترسیدم همش گریم میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووخ من تحمل میکنم فقط بچم سالم باشه بخدا انقد ترسیدم همش گریم میاد  

واااا

دکتر به منم گفت گن.. دردم خیلی زیاد بود..خیلی..دکتر گفت چون بارداری دومه عضله هام ضعیف ترن بیشتر کش میان و دردت میگیره..گفت گن بزن دیدم جنس خوبش گرونه نخریدم..

واااا دکتر به منم گفت گن.. دردم خیلی زیاد بود..خیلی..دکتر گفت چون بارداری دومه عضله هام ضعیف ترن بی ...

اخه من ی سقط داشتم و خیلی حساس شدم تا الانم استراحت میکردم و درد نداشتم برا همین با کمترین درد میترسم 

اخه من ی سقط داشتم و خیلی حساس شدم تا الانم استراحت میکردم و درد نداشتم برا همین با کمترین درد میترس ...

هرچی شکمت بزرگ شه دردات بیشتر میشه.. تا جایی که من ماه آخر دیگه نمیدونستم این درد مال زایمان یا سنگینی بچه..که دکتر گفت اگر دردات تایم داشت هر نیم ساعت یکبار مثلا.. بعد شد هر ۲۰ دقیقه و هی فاصله دردا کم تر شد یعنی زایمان ولی اگر ۲ساعت درد داشتی ۳،۴ ساعت خوب بودی بعد نیم ساعت درد داشتی و دیگه درد نداشتی این درد زایمان نیست..

هرچی شکمت بزرگ شه دردات بیشتر میشه.. تا جایی که من ماه آخر دیگه نمیدونستم این درد مال زایمان یا سنگی ...

اهان مرسی عزیزم خیلی نگران بودم