2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اولین فرصت خب باید ازمایشا رو بنویسه دیگه و اینکه اگه دیر بری خیلی ها قبول نمیکنن

عه یعنی امروز برم؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
صبر کن 8 هفته بشی برو.که صدای قلبشم بشنوی بعد رد شدن تاریخ پری 5 هفته میشی تاریخ بزن 8 هفته شد برو

هفته ۸قلبش میزنه،خیلیا هفته ۶میرن چرا

عه یعنی امروز برم؟

حالا امروزم نشد مهم نیست. هر وقت بری،  برای شنیدن صدای قلبش برات  نوبت میزنه.  حالا اخر هفته8 یا اولش نمیدونم. دیرتر نشه دیگه.  اما خیلی از دکترا که  سرشون شلوغه دیر بری قبول نمیکنن،  مریضای خودشونو دارن فقط

حالا امروزم نشد مهم نیست. هر وقت بری،  برای شنیدن صدای قلبش برات  نوبت میزنه.  حالا ا ...

اهان درسته پس زود میرم،چ ازمایشی مینویسن مگه؟

8 هفته دیگه 100 درصده واسه بعضیا شاید لقاح زود انجام شده باشه قلبش میزنه اما 8 هفته دیگه اطمینانیه

مرسی گلم