2777
2789
اخه تازه عروسم.رو تختیم خیلیییییی نو 😔😔😔 و گرون گرفتمش...دلم سوخت..

فداسرت 

جوهر که نریخته پاک میشه فقط اگه نو سیف و وایتکس نزن اول راههای ساده رو برو اگه جواب نداد بعد برو سراغ سیف و وایتکس

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم چند وقت پیش سایه ریخت رو فرشم، فرشم شد هفت رنگ الان می‌خوام بدم قالیشویی امیدوارم بره  آخه ...

خوب دقیقا  همین بلا سر من اومده...روی فرش اتاق خواب هم ریخته وحشتناکککککک...هرچی دستمال و سیف زدیم نرفت...اونو بیخیال شدم ...ولی رو تختیم واقعاا حیف شد

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دقیقا  همین بلا سر من اومده...روی فرش اتاق خواب هم ریخته وحشتناکککککک...هرچی دستمال و سیف ز ...

فرش اتاقتو با شامپو فرش خیلی زیاد یه کوچولو آب میشه کم ترش کرد 

روتختی رو هم بده برات بشورن اونم می‌ره

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

وایتکس سفید نمیکنه و چند رنگ ؟؟

چرا دیگه

یکی پیشنهاد داده بود وایتکس بزن میگم نزن

اول با ریکا بشور چون ریکا خیلی قوی بعد اگه نرفت سیف اسپریی بازم نرفت سیف کرمی بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اخه تازه عروسم.رو تختیم خیلیییییی نو 😔😔😔 و گرون گرفتمش...دلم سوخت..

گلم مایع لکه بر ونیش بگیر. هر لکه ای رو می بره. فقط باید اصل باشه. فردا پس فردا بچه دار شدی همه جا رو لک می کنه با این پاکش کن

چرا دیگه یکی پیشنهاد داده بود وایتکس بزن میگم نزن اول با ریکا بشور چون ریکا خیلی قوی بعد اگه نرفت ...

مرسی عزیزم...امتحان میکنم...چون واقعا دلم سوخت امیدوارم درست بشه..

😊😊