2777
2789
عنوان

وای مردم از دست تکونای بچه ام

219 بازدید | 28 پست

سلام دوستان وای مردم از دست این بچه تو شکمم پنج و نیم ماهمه ولی بس تکون میخوره کشتتم و از همه مهمتر میترسم تکون میخوره. یدفعه شکم کج و راست میشه. اخه عضلاتش مگه چیه که اینجور میکنه.؟ همه چیش سالمه. تو رو خدا چکار کنم از تکوناش نترسم😢😢😢

عشقم دخترم و باباشه

چه زود شروع کرده ب این همه تکووون چ‌عجیب

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود شروع کرده ب این همه تکووون چ‌عجیب

واقعا عجیبه😑😶

بچه پنج ماه و نیم اینجور تکون بخوره که شکم کج و راست بشه😑😶

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

دختری منم ی روز زیاد تکون میخوره ی روز کم 

وقتی تکون نمیخوره همش استرس دارم ۵ ماهه راحت نخوابیدم از بس برا همه چی استرسی میشم

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

من ماه هفتمم عزیزم یه وقتایی از بس تکون میخوره من ضعف میکنم از درد خودشو کش میده😂

ولی نشونه خوبیه عزیزم یعنی نی نیت سالمه...شکم‌ منم یهو میره چپ و راست یا میپره بالا پایین😍😍😍

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
واقعا عجیبه😑😶 بچه پنج ماه و نیم اینجور تکون بخوره که شکم کج و راست بشه😑😶

اره اتفاقا از ترس ناسالمیش رفتیم دکتر. ازمایش سندروم و هزار تا چی دادیم گفتن سالمه. از ترس تکوناش شیرینی نمیخورم. وای خیلی میترسم نکنه زودرس به دنیا بیاد

عشقم دخترم و باباشه
نداره منم الان ۶ماهمه تکون میخوره کیف میکنم😍

خوش بحالت خواهر. از من از 8صبح لگد میزنه شدید تا پا شم صبحونه بخورم. همینکه چیزی خوردم حرکاتش دوبرابر میشه. نخورم لگد توی قلوه هام میزنه. شاید بچه آدم نیست😂😂😂

عشقم دخترم و باباشه
من ماه هفتمم عزیزم یه وقتایی از بس تکون میخوره من ضعف میکنم از درد خودشو کش میده😂 ولی نشونه خوبیه ...

چه خوب لذت میبری من از ترس شوهرمو شبا بیدار میکنم خیلی حس عجیبیه این بارداری. 

عشقم دخترم و باباشه
اره اتفاقا از ترس ناسالمیش رفتیم دکتر. ازمایش سندروم و هزار تا چی دادیم گفتن سالمه. از ترس تکوناش شی ...

نه بابا عجیبی چیه.دختر منم از ۱۶ هفتگیش همینجوری تکون میخورد.عزیزم ترس نداره که لذت داره.نگران شیطنتشم نباش بچه من انقد اروم بود که تا یکسالگیش میخواستم ۳تابچه بیارم😂😂همش خواب بود