2777
2789
عنوان

یکم درد دو دل

124 بازدید | 17 پست

من خونواده شوهرم امدن خواستگاری بابام قبول نمیکرد ۵ بار رفتن اومدن تا راضی شد 

اینا خیلی خسیسن من نمیدونستم تو دوران عقد  سر هر مناسبتی باعث شدن شوهرم باهام بحث کنم هرچی گفتم گفتن ما رسم نداریم مادرشوهرم یه روز مونده ب ۴ شنبه سوری زنگید ب مامانم گف ما رسم نداریم واسه تازه عروس عیدی ببریم هیییییچ کاری واسم نکردن واسم طلا نگرفتم حتی سرویس طلامم نگرفتم ارزو بدل موندم خرید عروسی کنم یه عروسی گرفتن اونم شوهرم با قرضه و.... گرف اونم با دعوا حتی پدرشوهرم نمیخاست تی وی که قول داده بودو بخره یادم نمیره چقد اذیتم کردن

࿉᪣࿉

تنها چیزی ک نمیتونم تحمل کنم همین خسیس بودنه 

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن منو سرویس کردن اینا حالاخداروشکر شوهرم ب باباش نرفته

مهم شوهرته دیگه ..الکی غصه نخور مگه اوم چن بار فرصت زندگی داره ؟

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
بیخیال تو که نمیتونی غصه ی بیشعوری بقیه رو بخوری هیچ توقعی از خانواده شوعرت نداشته باش اما وظیفه شو ...

نه ولی هر خونواده ای یه سری وظایف در قبال عروسش داره اینا هیییچ کاری واسم نکردن ینی هیچیا

࿉᪣࿉
🤦🏼‍♀️توهم هیچی نمیگفتی

وقتی یکی نخاد انجام بده به شوهرم میگفتم میگف چیکار کنم نمیکنن خودمم دستم خالیه 

از اونورم سرکوفت خونوادمو میخوردم هیچ کاری برات نکردن انگار عروسشون مطلقس و....

࿉᪣࿉
نه ولی هر خونواده ای یه سری وظایف در قبال عروسش داره اینا هیییچ کاری واسم نکردن ینی هیچیا

این توقع بی جاس به نظر من خانواده پسر کاری کنن لطف کردن نکردن هم اشکالی نداره وظیفه شوهرت بوده برات بخره نه اونا

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
عزیزم خانواده شوهر منم هیچ کاری برام نکردن 

خوبنا خیلیم دوسم دارن خیلیم بم احترام میزارن ولی خب خسیسن جونشونو برات میدن ولی یه ۱۰۰۰ تومن خرج نمیکنن ولی بنظرم ارزش نداره

࿉᪣࿉
این توقع بی جاس به نظر من خانواده پسر کاری کنن لطف کردن نکردن هم اشکالی نداره وظیفه شوهرت بوده برات ...

یه کمک کوچیک که پسرشون عروسی بگیره چی؟ نمیخاسن  عصن عروسی بگیرن پسرشونم نمیزاشن میگفتن یه مراسم خودمونی تو خونه میگیریم الان طلاق گرفته هاش با دوتا بچع  بهترین عروسیو میگیرن

࿉᪣࿉
یه کمک کوچیک که پسرشون عروسی بگیره چی؟ نمیخاسن  عصن عروسی بگیرن پسرشونم نمیزاشن میگفتن یه مراسم ...

منم خانواده شوهرم کمک نکردن حتی ما جشن عروسی نگرفتیم ولی هیچ وقت ازشون توقع نداشتم و برام مهم نبوده

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍