2777
2789

دخترم ۱۱ماهشه امروز دکتر گفت مجرای اشکیش بستست گفت بیارین میل بندازیم گف یکم بیهوشش میکنیم خیلی میترسم لطفاً راهنماییم کنید😔😔😔😔

فرزادم دنیای من😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم بچش همین شده بود برد حموم وقتی آورد فین گیر بچش رو کرد تو سوراخ دماغ بچه البته چلونده شده ها بعد یهو مشتش رو وا کرد ی عالم آشغال تو فین گیر جمع شد بعد مجاری بچش باز شد.متوجه شدی چ طوری؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

خواهر منم اینجوری بود 

میخواستن میل بزنن تب کرد  نشد دگ هم دنبالش نرفتیم فک کنم اوکی شد اصن

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

تو نت سرچ کن یه ماساژایی هست ک باعث میشه مجرا باز بشه 

البته میل زدن هم هیچ ترسی نداره یه ربعه حل میشه نگران نباش 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️