2777
2789
عنوان

دستم با لیزر سوخت

535 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من روی مچ دستم تتو دارم 

و لیزر انجام میدم برای موی زائد بدن 

۲ روز پیش که داشتم لیزر انجام میدادم اپراتور لیزرم حواسش نبود گوشه ی تتوم رو لیزر کرد و یه درد وحشتناکی گرفت دستم یعنی برق از سرم پرید 

بعدش یخ و اینا گذاشت برام و پماد زد ولی اومد خونه تاول زده بود

امروز دیدم که کل پوست اون تیکه دستم بلند شده و حدود ۱ میلی متر رفته تو و حالت گود رفتگی شده و رنگ اون تیکه تتوم کاملا پخش شده 

نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده 

من تتوم رو دوست نداشتم و میخواستم برم پاکش کنم جاش یه چیز دیگه بزنم اما الان پوست دستم بلند شده و گود رفته دستم 

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم ت

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوماد زینک بزن یکم که سوختگیش خوب شد برو تتورو پاک کن باز تحقیق کن جایی که میری خوب باشه که دوباره ب ...

زینک میزنم با ترمیم کننده 

الان اینارو زدم روش و روشو پانسمان کردم 

جایی که میرم خیلی جای خوبیه اما حواسش نبود یهو رفت روش منم اولش فکر نمیکردم که اینطوری بشه 

همش نگرانم خوب نشه و همینطوری گود بمونه

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم