2777
2789
عنوان

توروخدا نفرین نکنید همو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 37 پست

من تنها کسیکه نفرین کردم و میکنم و سوسکه...یعنی وقتی میبینمش اینقد فحش میدم  اینقد حوالش میکنم ...متنفرم ازش

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

صلوات فرستادم برا شااادی روحشون عزیزم😔

خدایا میدانم در کمترین زمان ممکن نیت دلم را به بهترین شکل میدهی من هنوز هم تورا ارحم الراحمین میدانم هنوز هم توراا با نام قاضی الحاجات میخوانم تنها همدم زندگیم معبود من شکرت
درسته عزیزم ولی قبول داری جای خواهره باشی عذاب وجدان میگیری؟ این حرف از  ذهن هیچکدوم پاک نمیش ...

آره در عذاب وجدان که شکی نیست

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
به دعای گربه سیاه بارون نمیباره. پیمونه عمر اون بنده خدا تموم شده بوده، چه نفرین میکردن و چه نفرین ن ...

قبول عزیز 

ولی اینم باید قبول کنیم که حرف خوانده تا ابد تو دل خانواده میمونه درسته؟

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

خواهره باهاش دعوا کرده، اعصابشو بهم ریخته، پسره هم با اعصاب داغون رانندگی کرده، عصبانی بوده تمرکز نداشته تصادف کرده...

نمیدونم چرا بعضی ها چرت و پرت میگن که قسمتش بوده و فلان...

پس چرا انقدر میگن با حال بد و عصبانیت و ... رانندگی نکنید!

در واقع خواهره نباید انقدر برادرش رو تحقیر میکرد، اونم غرور داشته بیچاره، خودش که از بیکاری رنج میکشیده، منت و خفت خواهرشم شده فشار عصبی مضاعف...

در واقع تربیت خود مادره است همچین بچه هایی... باید خودشو بزنه نه دخترشو!!!