2777
2789
عنوان

کار با موبایل

160 بازدید | 4 پست

سلام

اپلیکیشنی هست مثل اپلیکیشن هف هشتاد و بهتر رو میخام بهتون معرفی کنم شما از این پس میتونید

شارژ و‌بسته های اینترنتتون رو ازاونجا خریداری کنین که بسته های اینترنتش خیلی به صرفه تر از جاهای دیگس

با هربار خرید شارژ و بسته از این برنامه

شرکت هم به شما هم ب فرد دعوت کننده پورسانت و پاداش میده و روز به روز پاداشا و پورسانتتون بیشتر و بیشتر میشه!😍

و اینکه میتونید با استفاده از گزینه دعوت از دوستان که در برنامه موجوده افراد زیادی رو دعوت کنید و اون افراد هر چقد که دعوت کنن یعنی حتی اکه ۱۰۰نفر دیگه هم دعوت کنن باز شرکت ب شما و اونها پورسانت و‌ پاداش خریدشارژا و بسته اینترنت و تراکنشون رو میده

ک از این زیر مجموعه میتونید میلیونها درآمد کسب کنید.!

همین الان شروع کنید و برنامه رو نصب کنید با نصب این برنامه شرکت۵۰۰تومن ب شما و ۵۰۰تومن ب فرد دعوت کننده میده.

که با هر بار دعوتی ک بکنین این مبلغ بیشتر هم میشه مثلا۵۰۰۰تومان بابت دعوت هر نفر که با این پولا شما میتونید شارژ و اینترنت و‌ در آینده حتی کالا هم بخرید!!!

تو سایت هم میتونید مجوز قانونیشون رو ببینین

هر کی خواست درآمد روزی حداقل۷۰ الی۱۰۰هزار تومن داشته باشه

بگه که دعوتش کنم.

کار پاره وقت با موبایل درآمد بالا 😍✅🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.