2777
2789
عنوان

جهت وزن گیری ۱۸ ماهه

3205 بازدید | 7 پست
عنوان
22 بازدید| 1 پست

سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید دخترم ۱۹ ماهشه ۹ کیلوهست دکتر گفته روغن mct بهش بده برای جذب غذاش و افزایش وزن کسی هست استفاده کرده باشه و جواب دیده باشه

بده حالا ضرری نداره ، شاید تاثیر داشت

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده نکردم ولی شنیدم موثر نیس به اندازه قیمتی که داره. بجاش کره استفاده کن کارشون عین همه.بهش انواع اقسام پوره و موز و سرلاک اینا بده داخل غذاهاش کره بریز . داخل شیر و پوره هاش خامه بریز. سیبزمینی سرخکرده کوفته برنجی و کتلت بده با همینا بچه من تپل شد خیلی لاغر بود الان ماشالا اضافه وزنم داره 

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی