2777
2789
عنوان

متخصص زنان خوب در مشهد

181 بازدید | 19 پست

سلام ی دکتر خوب واسه مراقبت بارداری و زایمان میخوام،لطفا اگ میشناسید معرفی کنین و بگین کدوم بیمارستان میشینه.دکترم ترک زاده س ولی خیلی سخت وقت میده متاسفانه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

قبل بارداری هم تحت نظرش بودی یا از بارداری میری؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من تازع میخواستم از ترک زاده وقت بگیرم. سز قبلیم پیش نجفی بودم راضی بودم ولی میخوام برم پیش ترک ز ...

واسه بارداری؟چند هفته ای؟

اگه طبیغعی هستی ک تو انتخاب دکتر نجفی شک نکن البته دفعه اول سخت وقت میده ولی بعد دیگه خودش نوبتاتو میذاره سینا و اریا میره. من پیشش سز شدم و راضی بودم اما اگه از اول می دونستم بچم نمیچرخه و قراره سر کنم پیش دکتر اقا میرفتم 

اگه طبیغعی هستی ک تو انتخاب دکتر نجفی شک نکن البته دفعه اول سخت وقت میده ولی بعد دیگه خودش نوبتاتو م ...

هنوز دوماهمه سز میخوام ولی ظاهرا الان سز انتخابی نمیکنن😭😭😭

هنوز دوماهمه سز میخوام ولی ظاهرا الان سز انتخابی نمیکنن😭😭😭

اره متاسفانه. منم طبیعی نمیخواستم خداروشکر بچم سرپا بود. ان شاالله برا تو هم نچرخه. حالا چحوری باید وقت گرفت از ترک زاده شاید قبولم کرد

واییی چه اداها دارن این دکترا 😭

نوبت دادنش خیلی سخته شوهرم چارصب باید بره دفترچه بذاره هشت صب بره نوبتمو اوکی کنه بعدش من برم