2777
2789
عنوان

امشب یک کلیپ دیدم بشدت داغون شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 63 پست
وای راست میگی خداروشکر الهی بمیره اون مردک من ظهر دیدم نتونستم تااخرش ببینم ازسردرد داشتم میمردم بیچ ...

منم تا آخر ندیدم خیلی دلم سوخت برا بچه بیچاره. خودشو جمع میکرد باباش میزدتش... مشکل روانی داشت به احتمال زیاد..

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دقیقا ساعت ۶ صبح روز یک مهر دیدم بعدشم مدرسه داشتم خودشم سال اخری 

انقددددددد حالم بد بود خیلی زیاد خودشم من عااااااشقانه بچه ها رو دوست دارم فقط چند ثانیه دیدم😭

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

برای من سواله چجوری و به چه قصدی میبینین این فیلمهارو دیدن این فیلمها جیگر میخواد مثل اون آدمهایی که ...

یکی گذاشته بود وضعیت واتساپش اتفاقی دیدم من

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
مرده کثافتو گرفتن انقد زدنش سیاهو کبودش کردن فیلمشو ندیدین؟؟؟؟؟؟؟ داغونش کردن کثافتو

اگه داری بفرس لینکو 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

ای بابا مرده با زنش مشکل داشته زنه از خونه رفته این عاقاهه مثلا میخواسته کاری کنه بچه وایسه راه بره هر چی کردا نشده گرفته بچه رو زده دولت هم اقاهه رو گرفته فیلمش بود عین سگ میزدنش اقاهه رو وحشتناک بعدم بچه الان پیش اقاهه ی دختر تپل معذرت خواهی کرد 

😆