2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم لطفا😭😭

354 بازدید | 54 پست

کمکم کنید من 22سالمه پسرموتازه ازشیرگرفتم خیلی لاغرشدم 48کیلوشدم چی بخورم چاق بشم خیلی اذیتم ....اگه قرصی یا دارویی یا هرچی خوردید اثرشو گذاشته بی زحمت بگید بخورم یکم جون بگیرم لطفا😭😭🙈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ودارو عوارض داره .فقط بخور ماکارونی سیب سرخ شده مغزها بستنی شیر موز پنیر پیتزا پنیر خامه ای آب هویج بستنی اکه میتونی شیر خشک

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

توروخداالام ب بچه ها گفتم نری عطاری بهت بندازنامن کپسپل فرشته گرفتم پونزدهئکیلو چاقشدم یساله بادش خابید چربی گرفت بدنم سنک صفراصفرامودراوردن تازگیارفتم ی دکترطب سنتیدعالی ولی عمل نکردمئفعلا گفت نگران نباش وزنت قشنک میادبالا برنانه دادهردوساعت دوتاخیاربوتهدای وبلافاصله دوتاخرما.شباانجیرخیس کن هفت تا صبح اب انجیرو خودشو بخور . میگفت ب چ اقی میکنه طبیعی من امروز رفتم شیرخشک گرفتم دیگ اینم امتحان کنم

تو فامیلای شوهرم فقط من لاغرم خیلی خجالت میکشم همش احساس میکنم تو دلشون میگن چیزی نمیخوره در صورتی که همیشه شام و نهارم اماده س.خیلی بده لاغری خیلی اح

💞دخترم اوا...پسرم اروین💞