2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش بودی چقد خوب میشد همو اینجا  پیدا میکردیم😀

نه بابا ادم نمیتونه راحت تاپیک بزنه‌. درسته با جاریام خوبم اما خب نمیخوام همه چیز رو درمورد زندگیم بدونن

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
نه بابا ادم نمیتونه راحت تاپیک بزنه‌. درسته با جاریام خوبم اما خب نمیخوام همه چیز رو درمورد زندگیم ب ...

اینم اره دیگه درسته 

همش میخوام بیام ببینم چی نوشتی😂😂😂

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
ولی چه باحال منم جاری چهارمیم دوقلو داره مثل شما

چه تصادف جالبی. من دوقلوهام البته نموندن اما خب گفتم اگه جاریم باشی میدونی من دوقلو داشتم. من البته به حساب ازدواج بخوای حساب کنی ۴ اومی هستم ولی شوهرم کوچیکتره از همه😁 از رو همه پریده از بس هول بوده

چه تصادف جالبی. من دوقلوهام البته نموندن اما خب گفتم اگه جاریم باشی میدونی من دوقلو داشتم. من البته ...

این جاری من ماشاءالله دوقلوهاش ده سالشونه یکی هم تورانی داره 

انشاءالله خدا باز بهت یه جفت نی نی خوشگل بده😘😘

اگه جاریم بودی میگفتم ب شوهرم بگو بیاد پایین دیگه😂 اخه اون جاریم خونه مادرشوهرمه شوهر و بچه امم رفتن بالا

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
این جاری من ماشاءالله دوقلوهاش ده سالشونه یکی هم تورانی داره  انشاءالله خدا باز بهت یه جفت نی ...

اخی خدا ۳ تا بچه رو حفظ براش حفظ کنه

😂😂😂😂😂