2777
2789
عنوان

کیا یه ساختمونن با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 18 پست
این بار جوابشو بده این قدر جلوش گفتن اونم میاد قد قد میکنه 

این اولین بارش بود اخه منم گذاشتم شَوهرم جواب بده ولی اگه دفعه بعد چیزی بگه حقشو میزارم کف دستش والا ولی دیشب کلی حرصم گرفته بود

وقتی خواهرشوهزت پایین بود میرفتی پیششون  خودت تنها میموندی خونت چیزی نمیگفتن برا ما انگار قانو ...

نه اگر شام دعوتم‌کنن قبلش میرم وگرنه به به ورم که اومده ببخشیدها خیلی فضولن هرچی کمتر ببینمشون به نفعمه بعدم بهت بگم اینا هم خودشونو میکشن تا من برم ولی من هرجور راحتممم رفتار میکنم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اخه هواتو داره شوهر من میگه چه اشکالی داره تو تمیز کنی 

من از اول ازدواجم به شوهرمو خانوادش اخه گفته بودم من کارای خونمو بکنم هنر کردم...شوهرمم گفت اشکال نداره تو فقط کارای خونمونو بکن کسی ازت توقع نداره...الانم هرچی میشه میگم من بلد نیستم....بعدشم میخواست واسم خونه جدا بگیره من نگفته بودم با مامانش اینا زندگی میکنم که کاراشونو هم بکنم...والا زن گرفتن نه که کلفتو کنیز واسه خانوادش...😞البته مستقیما باشوهرم اینجوری حرف نمیزنم خیلی ملایمترو لطیف تر میگم اونم حقو میده بمن😁

وقتی خواهرشوهزت پایین بود میرفتی پیششون  خودت تنها میموندی خونت چیزی نمیگفتن برا ما انگار قانو ...

وای تو عین جاریه منی، تازه وقتی مادرشوهرم نیس و خاهرشوهرم میاد پشت در و ز میزنه و میببنه مامانش نیس اگه در طی دو ثانیه جاریم در واسش باز نکنه و پذیرایی شایان ازش به عمل نیاره پدر جاریمو در میارن. تازه جاریم وقتایی که خونه نیس و هرجا که بره حق نداره در واحدش قفل کنه وگرنه....