2777
2789
سخت بود؟کیسه ابت پاذه شد؟بخیه ک میزنن بی حس میکنن؟

داغونم کردن خواهر نه ۳۹ هفتم تموم شد نه درد داشتم نه سوزن فشار زدن انننننقد معاینه کردن تا دردام شروع شد

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغونم کردن خواهر نه ۳۹ هفتم تموم شد نه درد داشتم نه سوزن فشار زدن انننننقد معاینه کردن تا دردام شرو ...

منم میترسم

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍
یجوری بود میشه لطفا برام توضیخ بدین اگه بد جوش بخوره چجوری میشه مال من انگار با فاصله بخیه زده بود ن ...

آره همون جور میشه 

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
داغونم کردن خواهر نه ۳۹ هفتم تموم شد نه درد داشتم نه سوزن فشار زدن انننننقد معاینه کردن تا دردام شرو ...

خب بدیش چیه

مگه خیلی درد کشیدی؟

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
واي بچها درد داره؟من ميخوام طبيعي زايمان كنم ميترسم😢😢😢

عزیزم دردش خداییه طوری که واس اینکه دردت آروم شه خود ب خود زور میزنی و بچه اومد دردش تموم میشه. 

الان دیگ مثل قدیم نیست هزار جور دارو میزنن 

منم طبیعی زایمان کردم دم ب دیقه معاینه و دارو میزاشتن برام ک زودتر بچه بیاد  

کلش 5 ساعت درد داشتم.

ولی بچه اوند تموم شد دردهاش

میعنی شامپو بچه رو نشورم بعدش؟ 

خیلی کم بریز توش یه چنتا قطره ...بعدم سشوار بگیر خشک بشه سشوارم نکن 

بیمارستان دولتی بد بخیه میکنن لعنتیا 

من خصوصی رفتم خیلی عالی بخیه کرد .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
واي بچها درد داره؟من ميخوام طبيعي زايمان كنم ميترسم😢😢😢

اگه بگم نداره دروغ گفتم،  تو کل زندگیم همچین دردی رو تجربه نکردم، ولی وقتی, بچتو میبینی که بیرونش میارن تو اون لحظه همه حسای خوب دنیا چه جسمی و چه روحی تو وجودت میاد...

سشوارم استفاده میکنم انبر نسارا هم دود میدم ولی بخیه ها تا الان جوش حوردن یا بازم وقت هست برا جوش خوردنشون؟ چون اخه مث دندون موشی بخیه زده بود انگار😑

اگه بگم نداره دروغ گفتم،  تو کل زندگیم همچین دردی رو تجربه نکردم، ولی وقتی, بچتو میبینی که بیرو ...

اخه من طاقت درد ندارم ميترسم نتونم زور بزنم 😢😢😢

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
خیلی کم بریز توش یه چنتا قطره ...بعدم سشوار بگیر خشک بشه سشوارم نکن  بیمارستان دولتی بد بخیه م ...

منم خصوصی بودم خیر سرم  نه اخه بیشترم نگرانیم مال اینه که از زایمان اولم یکم گوشت اضافه داشتم که دکتر برام ترمیمش کرد میترسم باز اونطوری شه