2777
2789
عنوان

امروز یچی دیدم نابود شدم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 53 پست

دیرم فیلمش تو گروه بچه های مدرسه بود

یکی گفت فیلم قدیمیه واس عربستان

ببین عزیزم وقتی روحیه حساسی داری مثل من

هر فیلمی رو باز نکن

من بازش نکردم

دوستای منم حالشون بد شده بود!!!!

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیرم فیلمش تو گروه بچه های مدرسه بود یکی گفت فیلم قدیمیه واس عربستان ببین عزیزم وقتی روحیه حساسی د ...

من فکر کردم مخاد با بچه بازی کنه بخدا وقتی سیلی زد اصلا من باسیلی خودمو زدم

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
منم مامانم هر جا ببينه ميره تذكر ميده اونم چندبار بحثش شده ولي اكثرا با مهربوني زياد باهاشون حرف ميز ...

من چندبار  فتم با زبون خوش گفتم حالیشون نشده دعوام شد.اونم با بچه های عقب مانده!خدارو خوش نمیاد

من همین یه دونه ام!
طفلک دیروز اون پسر صخره‌نورده رو دیدم اصلا قلبم وایساد یه لحظه ..خدا کمکش کنه

منم خیلی براش ناراحتم انشالله حالش خوب بشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بعدش یه کلیپ گذاشته عذرخواهی کرده گفته زنم ترکم کرده فقط خواستم بچه رو پاش وایسه عربم هست

خاک تو سرش حرمله هست😭😭😭

اونکه گوشای خررو برید از خرهم خر تر تشریف داره

کاش یه قانونی بود دست این جونورارو قطع میکردند😒😒😒

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
من فکر کردم مخاد با بچه بازی کنه بخدا وقتی سیلی زد اصلا من باسیلی خودمو زدم

زیر اون فیلم فحشی چیزی ننوشته بودن؟؟

استیکر عصبانیت نبود

از اینا باید متوجه میشدی چه فیلمیه

متاسفانه ادم از یادش نمیره😣

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
بعدش یه کلیپ گذاشته عذرخواهی کرده گفته زنم ترکم کرده فقط خواستم بچه رو پاش وایسه عربم هست

کجا گفته ؟خبرش کجاست

کلیپش فقط تو تل دیدم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
زیر اون فیلم فحشی چیزی ننوشته بودن؟؟ استیکر عصبانیت نبود از اینا باید متوجه میشدی چه فیلمیه متاسف ...

نه یکی استوری گذاشته بود منم که ساده دیدم نی نیه لباس خوشکل پوشیده با ذوق نگا کردم 😭😭😭😭