2777
2789
عنوان

هفت هفته بارداریمه قلب تشکیل نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته6هم کامل شد رفتم سونو اما شکمی گف فقط ساک دیده میشه دکتر گف خودش سقط میشه دو هفته و نیم موندم رفتم سونو واژینال گف قلبش میزنه.صب کن دو هفته دیگه هرچی خدا بخواد

یه خانمی سه تا دکتر رفته بود گفته بودن باید سقط کنی.تا هفته ده صبر کرد رفت سونو قلبش تشکیل شده بود.

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
صبر کن.حتما لقاحت دیر انجام شده وسن حاملگیت کمتر از اینه 

پس چطور این دکترای بیرحم انقدر زود جواز سقطو میدن

من به زور امپول و قرص باردار شدم عزیزم 

۲۹ ازمایشم مثبت شد 

بنظرتون چطور حساب کنم سن بارداریمو

خدایا شکرت 
۲ تا دکتر رفتم هردو گفتن قرص میدیم و سقط کن 

شروع کن هرروز یا روزی چند بار سوره ی یاسین رو بخون به نیت تشکیل قلب نینیت..سوره ی یاسین قلب قرانه و برای تشکیل قلب نی نی میخونن...ان شاءالله یه هفته دیگه میای میگی قلبش تشکیل شده

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ