2777
2789

سلام بچه ها من قبلا با ی کاربری دیگ بودم الان با کاربری جدید وارد شدم

من وقتی میرم خونه مادرشوهرم در حد توانم کمک میکنم اینم بگم ک خونه پدرم اصلا کار نمیکردم قبل ازدواج مادرشوهرم نذری داشت کل سفره رو کمک کردم انداختم جمع کردم بسته بندی کردم ندریارو چقد دولا راست شدم بعد آخرسر خواهرشوهرم جلوی همه گفت تو اصلا کار نکردی همش خودم ظرفارو شستم تو هیچ کمکی نکردی منم هیچی نگفتم بروی خودم‌نیاوردم گفتم جلو جمع زشته دهن ب دهن گذاشت ولی خیلی ناراحت شدم اینم بگم تو سفره جمع کردن انداختن هیچ کمکی نمیکنه فقط میشینه میخوره تا یکی جمع کنه حالا موندم ب مادرشوهرم بگم این چه حرفی بود جلو جمع بهم زد منم غرور دارم چرا لهم کرد یا نه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون لحظه میگفتی تا دختر هست عروس چرا کار کنه الانم به مادرشوهرت هیچی نگو..ولی یه کاری که میکنی حتی برداشتن گذاشتن لیوان باشه منت بذار...بگو تو اصلا هیچ کاری نمیکنی دختر داره ولی منه عروس باید کار کنم...کمرم شکست. ..

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

همونجا باید به روش میاوردی چه کارایی کردی حالا حرف بیات شده اما به مادرشوهرت بگو دخترت اینجوری گفت و دیگه هم کلفتی نکن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست