2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی میدونه اسمش چیه لطفا راهنماییم کنه

برگاش داره زرد میشه میخوام بدونم اسمش چیه در موردش تو اینترنت سرچ کنم

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
به این گل میگن کامپکت  یا بعضیا میگن آناناسی  اما اسم علمیه کامپکته  و گل سایه دوس ...

اعع از راهنماییت ممنونم عزیزم

برگاش داره قهوه ای و زرد میشه😢

در مورد گلها اطلاعات دارین؟اخه گل قاشقی هم دارم لکه های قهوه ای تو کل برگاش افتاده نمیدونم دلیلش چیه و چیکار کنم😔

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
اعع از راهنماییت ممنونم عزیزم برگاش داره قهوه ای و زرد میشه😢 در مورد گلها اطلاعات دارین؟اخه گل قا ...

من چون گل زیاد دارم تقریبا اطلاعات دارم درمورد بعضیشون 

میتونه علت های متفاوت داشته باشه ولی امکان داره از آبیاری زیاد و یا نود شدید آفتاب باشه ولی میتونه از بیماری های قارچی  باشه پس تا خاک گلدان خشک نشده بهش آب ندید و نیاز نوری گیاه رو رعایت کنید.