2777
2789
عنوان

سوغاتی از کربلا؟

3339 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها مامانم اینا میخوان برن کربلا ، چی اونجا خوبه بگم برای منو شوهرمو داداشم بخره؟

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

پارچه چادری خوبه انگشترم اگر خوب پیدا کنن بقیه چیزاش بنجوله پول ندین بهش 

از ایران واسه فک و فامیل بخرین 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه چادری خوبه انگشترم اگر خوب پیدا کنن بقیه چیزاش بنجوله پول ندین بهش  از ایران واسه فک و ف ...

چادر نمیپوشم ، اره فقط برا ما میخره برای بقیه از اینجا میخره💙

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
هيچي نخرن. همه چي فوق العاده گرونه و به درد نخور! فوقش مهر و تسبيح واسه تبركي.... بعدشم سوغاتى ر ...

من میخوام بدم😂😂😂😂

اره منم شنیدم خوب نیستن 

چیز خاصی که اینجا نباشه نداره من ازین سیلورا یه چیزایی شو اوردم دوست داشتم اجیل خوری جام وشرابخوری ...

اره اونا هم خوبه ولی پیاده میرن فک نکنم بتونن بیارن!

بشخصه برا بچه دارا فقط حرز امام جواد تبرک میکنم

برا بزرگترام هیچی یا کمی تربت کربلا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من میخوام بدم😂😂😂😂 اره منم شنیدم خوب نیستن 

پس نقدي حساب كنين باهاشون 😂 چون واقعا حيف پول كه بدين به بنجولاي فوق العاده گرون.

بعد گرون شدن ارز همه چي بي اندازه گرون شده اونجا، اصلا ارزش خريد نداره 

این ظرفا هست رنگش نقره ای خوشگله من میدونه چیز بدرد بخوری ندیدم😅

اره اونا که خیلی خوبه ولی پیاده میرن شاید نتونن بیارن