2777
2789
عنوان

حالم از خودم به هم میخوره

642 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من امروز فهمیدم چه ادم بد دل و سیاه دلی ام. خیلی ناراحتم هی اشکام میاد بچم میاد بغلم میشیینه با تعجب نگام میکنه اخه طفلک تا حالا گریه مامانشو ندیده بود.

من یه دوستی دارم که خیلی با هم صمیمی نیستیم ولی سر جریان یه ازمونی با هم درس خوندیم و تلاش کردیم که این ازمونو قبول شیم   من قبول نشدم ولی  از یه جایی فهمیدم که اون قبول شده  من خیلی ناراحت شدم ازینکه من قبول نشدم با این که اون اشکالاشو از من میپرسید همیشه بهم میگفت تو که قبولی کاش منم قبول شم. از رو ناراحتی و حسادت هی میگفتم اون تو اون ارگان پارتی داره. اخه اشناشون تو اون ارگانه. هی میگفتم با پارتی قبول شده. 

من گوشیمو دزدیدن فعلا ایرانسلم دستمه که اون شمارشو نداشت. 

حالا امروز صبح زنگ زده خونمون با خوشحالی میگه ترمه اون شمارت که قطع بود با بدبختی شماره خونتونو گیر اوردم که بهت خبر بدم قبول شدم . میگفت من دلم میخواست اولین نفر به تو خبر بدم چون میدونستم خیلی خوشحال میشی چون دلت خیلی پاکه برای همه خوب میخوای

از خودم بدم اومد اون دربارم چی فک میکنه من چی ام؟ حالم بده 

فک نمیکردم اتقدر بد و حسود باشم. دلم میخواست بهش بگم من اصلنم دلم پاک نیست خیلی ام سیاهه روم نشد.😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم خودتو ناراحت نکن. 

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

میدونی عزیزم از سیاه دلی نیست از بی عدالتیه که ادم ناراحت میشه دوست منم همش توی دانشگاه مشروط میشد ولی من معدلم خیلی بالا بود ولی اون چون باباش جانباز بود خیلی راحت توی اموزش وپرورش استخدام شد ومن نشدم واسه همین خیلی دلم به درد اومد ازین بی عدالتی

خیلی حساس شدی عزیزم.همینکه الان خودت فهمیدی زود قضاوت کردی و پشیمونی کافیه.دیگه خودت و ناراحت نکن ما آدمیم دیگه معصوم نیستیم که گناه و اشتباه نکنیم.اونم اگه جای تو بود شاید همینجوری فکر میکرد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

منم جای تو بودم از حسودی میمردم😁 همه آدمها حسودیو دارن تو وجودشون حالا کم و زیاد داره من خودم خیلی حسودم😎

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

من جات بودم نه تنها حسودی میکردم بلکه باهاش قطع رابطه میکردم تا کمتر اذیت شم ، 

حالا تو به احساس طبیعی ات میگی سیاه دل بودن و بد بودن 

اسمش اینا نیست اصلا ..به واقع حق داری که ناراحت بشی 

در ضمن یه کم هم ساده ای میدونی چراااا ، ما تو دانشگاه حتی با دوستای صمیمی صمیمیم  یه رقابتی بینمون بود که واسه امتحان هیچکی  به کسی جزوه کاملشو نمیداد تا نمرش از همه بالاتر بشه ، تو واقعا دلت پاک و طینتتت خوب بوده که تو این اوضاع بی کاری بهش کمک کردی 

قدر خودتو بدون ، مرحبا بهت ....