2777
2789
عنوان

لباس نوزادی و بچه گانه مارک

2781 بازدید | 11 پست

سلام دوستان از چه مارک و برندی برا لباس های خونگی بچه هاتون استفاده میکنید. منظورم لباس های چند تیکه و پنبه ای هست ک بیشتر توی خونه استفاده میکنید. من هم لباس معمولی ک تولیدی بود هم برند. اسم اون برند ها رو میگید و اینکه اگه از اینستا می‌ خرید پیجش رو هم بفرستید. من مارک ارزو و دانالو خریدم خیلی راضی بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم bccراضیم خیلی خوبه

برا پسرم که اشور بود به اوران

بیرونی هم ال سی گر فتم تیشرتاش خیلی راضی بودم 

شلوارش زود پاره شد

ولی برا دختر م عالی بود 

براش خیلی کوچیک شده ولی بازم تو خ،نه میپوشتش

وای منم اونقدر دوست دارم لباس بخریم برای نی نی ماه هفتم میخرم 

خیلی کم بخر بزار بچه ب دنیا بیاد بعدش بخر. ب سایز و اندازه. من خیلی اهل مارک خریدن نیستم. برا بچمم بیشتر لباسای معمولی میخرم ولی روی سیسمونیش سه دست مارک بود انقدر استفاده کردم هیچیش نشد نوزادی صفر ی دست بقیه سایز یک و دو خریدم. 

خوبه لباس خریدن برا نی نی ولی من از بی حالی و خستگی و ... ققط میخواستم بخریم و زودی بیام.خونه بخوابم تا سر حالی برو بخر

خیلی کم بخر بزار بچه ب دنیا بیاد بعدش بخر. ب سایز و اندازه. من خیلی اهل مارک خریدن نیستم. برا بچمم ب ...

میسی فدات چه مارکی خریده بودی برا سیسمونی آره گلم دو دست فقط میخرم برای ساک بیمارستان 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میسی فدات چه مارکی خریده بودی برا سیسمونی آره گلم دو دست فقط میخرم برای ساک بیمارستان 

مارک ارزو و دانالو پارسال ی پنج تیکه اش هشتاد و پنج در اومد. ولی خوب خیلی خوب بودن. البته ک معمولیام ب اندازه قیمتش کار کردن ولی اینارو هم میخوام بازم. دو دست اینا رو بخرمهم دو دستم عادی 

پیج داره اینترنتی بخرم اگه نداره باید برم این مغازه اون مغازه آخه

عزیزم پیجای اینستام یکی دوتا نیست 200 پیجو فالو کردم از هر کدومش یه چیزی خوشم بیاد سفارش میدم.. تو اینستا بزن لباس_نوزاد# یا مادرکر# یا سیسمونی# بزنی کلی پیجای مختلف و خوب میاد. من از نی نی شاپ ترک و سیسمونی مریم  خرید کردم راضی بودم

😎🤔