2777
2789
عنوان

مورفولوژی

| مشاهده متن کامل بحث + 10732 بازدید | 104 پست
خب بازم ادامه بده كه بالاتر بره چهار پايينه باز  براي تحرك هم ميتوني امضامو بخوني راه حل خوبيه ...

من شوهرم کبدش چربه نمیتونه گرمیجات بخوره 

فقط موز

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس پایین تر از رنجشون نیستن لب مرز وایسادن با تقویت خوب میشه 

دقيقا 

يعني ميتوني باردارشي ولي تقويت كني بهتره

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
اره عزيزم هم من هم دوستم الان هردومون بارداريم مشكل اسپرم با سنتي خيلي زودتر درمان ميشه تا شيميايي

عزیزم شما هم سردی جات رو حذف کردین؟ میشه اگه مورد دیگه ای هم رعایت کردین به منم بگین.. مام تصمیم گرفتیم چند ماه طب سنتی عمل کنیم

عزیزم شما هم سردی جات رو حذف کردین؟ میشه اگه مورد دیگه ای هم رعایت کردین به منم بگین.. مام تصمیم گرف ...

مورفولوژی همسر شما چند بود؟ خوب بود مورفولوژی شون؟

عزیزم شما هم سردی جات رو حذف کردین؟ میشه اگه مورد دیگه ای هم رعایت کردین به منم بگین.. مام تصمیم گرف ...

اره عزيزم همشو جز برنج 

هرروز با غذا هردومون پياز ميخورديم 

اگه شوهرتون گرميجات نميتونه بخوره به نظرم برين عطاري يا پيش يه دكتر طب سنتي خوب كه بهتون دارو بده 

اره عزيزم همشو جز برنج  هرروز با غذا هردومون پياز ميخورديم  اگه شوهرتون گرميجات نميتونه ...

مورفولوژی همسرتون چند بود؟ خوب بود مورفولوژیشون؟

مورفولوژی همسرتون چند بود؟ خوب بود مورفولوژیشون؟

اره 

رنج ازمايش دو بود 

مال شوهرم ٤

البته از اولش خوب بود تعدادو مورفولوژي 

فقط تحرك نداشت

اگه مشكل فقط مورفولوژي شوهرتونه من دوستم شوهرش مشكل مورفولوژي داشت عطاري بهش يه دارويي داد دوماهه خوب شد ميتونم ازش بپرسم بهتون بگم