2777
2789
عنوان

امشب چه خبره😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا امشب که اون تاپیک ترسناک خوندم... مدددداااااام صدای قولنچ شکستن وسایل خونه می‌شنوم.

هرچند میدونم اینا همش چرت و پرت و هرچی که بقیه میگفتن توهمه... ولی یکم ترسیدم.. 

قدرت تلقین هم خیلی تاثیر داره.... اگه دقت کنید هرکسی هرچی گفته 99 درصدشون تنهایی دیدن و شنیدن اینا فقط اختلالات ذهنی و توهمه

دوستم روانشناسی میخونه.. اینارو برده بودن کلینیک روان پزشکی یه چیز هایی ببین و تحقیق کنن.... می‌گفت اون روز فقط مختص بیمار هایی بود که فکر میکردن چیزی دیدن و شنیدن.... می‌گفت تمام اون آدم ها که هرکسی یه جور ادعا می‌کرد داستان جن دیدن شو.... همه شون از دم وقتی معاینه کردن و از لحاظ علمی روان کاوی شون کردن.. اونا همه از دم مشکل روانی و ذهنی داشتن. یعنی یه نفر هم نبود که کاملا سالم باشه روانش بعد ادعا کن این چیز هارو... همه شون توهم زده بودن. می‌گفت بعصی ها با مادر یا با خانواده شون اومده بودن که اونا هم دیده بودن.... به اونا میگفتن توهم فردی شون تبدیل شده به توهم دسته جمعی. تاحالا فکر کردین چرا میگن به این چیزا فکر نکنید چون میان سمت تون.... نه خیر اینا اصلا وجود ندارن که بخوان بیان سمت تون ولی اون تلقینی که شما به خودتون میکنید خیلی قدرت منده و باعث میشه ذهن اشتباه کنه چیزی ببینه. کاش آدم هایی که فکر میکنن چیزی دیدن یا چیزی اذیت شون میکنه.... بجای اینکه برن پیش دعانویس های مفت خور و پولشون بریزن تو سلط آشغال... میرفتن حتی واسه 1 جلسه پیش روان پزشک تا مشکل شون واقعا ریشه کن بشه.... مامانم چند سال پیش دچار همین داستان ها شده بود... خیلی چیزا تعریف می‌کرد از شون... می‌گفت این شکلی آن.... میان بهم اینو میگن.... مامانم واقعا داشت عذاب می‌کشید و می‌ترسید.... ولی ما بردیم پیش روان پزشک با چند تا قرص و چند جلسه خوب شد کاملا... اگه واقعی بودن و توهمش نبود.... پس نباید با قرص هم خوب میشد 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده