2777
2789
عنوان

خوووونننن در مدفوع نوزاد کمککککک

131 بازدید | 17 پست

سلام خانما لطفا هر اطلاعاتی که دارید بهم بدید اروم شم 

پسرم 3 ماه هست 

زایمان سختی داشتم دکتر شیر خسک نوشت 

از همون اول حالت یبوست گرفت و کم کم شیر بالا اورد 

اول شک به رفلاکس کردن شیر خشک ای ار تجویز کردن 

بعد دو هفته سکسه طولانی و دفع گاز و علتئم روده ای و بی قراری شروع شد 

چند تا دکتر بردم و 6-7 شیر خشک عوض کردم 

اچ ها اپتامیل پپتی و.... 

اخرین دکتر تسخیص حساسیت پروتئن گاو داد و رفتم تو رژیم و در نهایت شیر خودم دادم ... 

الان دوماه میشه 

رژیم کرفتم شدید 

اما تا الان خون در مدفوع نداشته اما الان با اینهمه رژیم جدیدا اندازه یک نقطه خون میبینم .. 

دکتر آز نوشت انجام دادم 

چون کشت منفی بود گفت اهمیت نده .. 

اما من خیلی نگرانم .. با اینهمه رعایت چطور میشه الان خون دیدم 

البته میوه قبلا نمیخوردم اما الان دکتر گفت بجز لبنیات و محصولات گاوی بقبه چیزا بخور چند وقت  شلیل خوردم .. بنظر شما میتونه از این باشه؟

بچه های شما به چی حساس بودن 

چکار کردید 

چقدر طول کشید تا درمان بشن 

ترو خدا هر کی اطلاعات داره بگه 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

همون آلرژیه پسر من 5 سالشه هنوز درگیره بچم 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچی الرژی داره ؟ چطور متوجه شدید .من چطور باید بفهمم به چی حساسه؟

همون پروتئین گاوی ،تست دادیم به چیزی حساسیت نشون نداد ازمایش گرفت دکترش  گفت  پسرمنم رگه ای خون تو مدفوعش بود خس خس میکرد هم رفلاکس هم آلرژی 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
همون پروتئین گاوی ،تست دادیم به چیزی حساسیت نشون نداد ازمایش گرفت دکترش  گفت  پسرمنم رگه ا ...

اماومن چیز گاوی نخوردم 

ولی یه پنیر گوسفندی خریدم احتمال داره از اون باشه ؟ 

هیچ دارویی نمیدید؟ 

الان بزرگتر شده  بهتر شده ؟

عزیزم اصلا نگران نباااش ... هیچکس به اندازه من از این استرسها نکشیده ، دختر من آلرژی به لبنیات داشت ...دو سال رژیم بودم ... الان دخترم 3 سال و نیمه هست ..ببین بر خلاف تصور همه لبنیات اصلا چیز خوبی هم نیست ..نگران نباش اصلااا ..شلیل ربطی نداره .. من گردو و بادام و لبنیات و تخم مرغ هرگونه خوراکی که شیر و پنیر و لیسیتین سویا و تخم مرغ  داشته باشن و موز و  ..گوشت گوساله نخوردم ...  گوشت گوسفند و ماهی و میگو میخوردم 

واقعا شما وقتی خون در مدفوع میبینید چکار میکنید؟ دارو چیزی میدی 

الان نه نوزاد بود میدیدم به غیر ترس ودلهره  ورعایت رژیم مگه کار دیگه ای هم میشه کرد پسر من 5 سالشه هنوزم نباید شیر بخوره ولی خیلی علاقه داره نمیتونم منعش کنم 

اماومن چیز گاوی نخوردم  ولی یه پنیر گوسفندی خریدم احتمال داره از اون باشه ؟  هیچ دارویی ...

شما هم خیلی نگرانی مثل من اما صبر کنی خدای نکرده طوری نمیشه وقت ویزیت پسرت از دکتر خودش مشورت بگیر اینم دارو نداره رژیم داره آلرژی 

عزیزم از پنیر گوسفندی هست ....من نمیخوردم ...نگران نباااش ..دارو نمیخواد ....فقط حواست باشه اسهال طولانی مدت نشه خدایی نکرده ..هوای الوده بیرون نبرش ..هوای خونه پاک   باشه .. بچه هایی ک الرژی دارن حساسن ..پوستشو لوسین بزن اگزما نشه خدایی نکرده ... باید صبور باشی ..خیلی زود تموم میشه ..2 سال رژیمش بده بعد زیر نظر دکتر با چند سی سی امتحان میکنی کم کم .... منم دخترم خون تو مدفوع دیدیم و با ازمایش تشخیص دادن که الرژی داره به لبنیات گاوی 

عزیزم از پنیر گوسفندی هست ....من نمیخوردم ...نگران نباااش ..دارو نمیخواد ....فقط حواست باشه اسهال طو ...

سلام عزیزم ببخشید دیشب خوابم برد 😳

واقعا راهنمایی خوبی بود ..

من دکتر پسرم ایندفعه گفت توجه نکن چیزای دیگه غیر لبنیات چیزای گاوی بقیه بخور.. خون دیدی توجه نکن 

شما چی وقتی حساسیت داست بقیه مواد نمیخوردین یا میخوردین ؟؟

شما هم خیلی نگرانی مثل من اما صبر کنی خدای نکرده طوری نمیشه وقت ویزیت پسرت از دکتر خودش مشورت بگیر ا ...

فداتتت از راهنماییتون  ممنونم .

یعنی شما هرچیزی که شک داشتی و میدیدی علائم میده اصلا نمیخوردی؟

عزیزم از پنیر گوسفندی هست ....من نمیخوردم ...نگران نباااش ..دارو نمیخواد ....فقط حواست باشه اسهال طو ...

شما صبحانه چی میخوردید؟ 

بنظرتون خیار و خیار شور میشه تست کرد ؟

همون پروتئین گاوی ،تست دادیم به چیزی حساسیت نشون نداد ازمایش گرفت دکترش  گفت  پسرمنم رگه ا ...

تست کجا انجام دادید 

بچه تون چند وقتش بود تست انجام دادید؟

عزیزم من خیار و خیارشور میخوردم ....  صبحانه اش ...یا سوپ ... نون مربا و چای ، خیار و گوجه بدون پنیر ... کیک خونگی بدون شیر و تخم مرغ با چای میتونی بخوری ..بیسکوییت بدون شیر و تخم مرغ هست فکر کنم مارک کوپال ... ترکیباتش رو بخون ... خوراک عدسی و لوبیا ..البته حبوبات بخاطر اینکه الان بچه کوچیکه و شیر میخوره کمتر بخور .. من آب هویچ میخوردم بخاطر افزایش شیرم ... بلال اب پز میکردم میخوردم اونم شیرافزا بود ... بچم که افتاد به غذا خوردن سوپ ماهیچه گوسفندی ..با سوپ قلم صبحانه بهش میدادم اغلب