2777
2789
عنوان

شیر خشک و نفخ

73 بازدید | 5 پست

سلام.پسرم ۲ ماهشه.و از اول تولد شیر خشک نان میخوره.لطفا اگه میخواین نظر بدین که چرا شسر خودت رو ندادی و ال و بل.اصلا از تاپیک رد بشین.کسی از زندگی بقیه خبر نداره پس نظر ندین.فقط لطفا اونایی که تجربه دارن من پسرم‌ خیلی نفخ میکنه.بهش قطره اوهورا نی نی میدم که گیاهی و ضد نفخه.ولی خوب نمیشه.نمیدونم‌از شیر خشکشه یا نه؟عوضش کنم یا نه؟وزن گیریش که خوب بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ اروغش رو میگیری.حواست هست که شیرش تموم شد هوا نخوره؟پستونک میخوره؟

بعضی وقتا آروغ نمیزنه اصلا.نگهش میدارم ولی نمیزنه.پستونک نه زیاد نمیخوره.یعنی هر روز نمیخوره.گاهی فقط

عزیزم شیر نان یکم نفخ داده

اگر میخوای عوض کنی بهش بیومیل بده

فقط خیلی با احتیاط این کار و بکن نکنه از طعم شید جدید بدش بیاد و دیگه شیر نخوره

بعد هم برای نفخ ش قطره کولیک از یا کولیک اید بده خیلی خوبه

شکمش هم با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و پهلوهاشو گرم کن و با دستمال ببند

گاهی هم یه نخود نبات سفید با آب جوشیده گرم در حد دو سه تا قطره چکون بهش بده  

بعضی وقتا آروغ نمیزنه اصلا.نگهش میدارم ولی نمیزنه.پستونک نه زیاد نمیخوره.یعنی هر روز نمیخوره.گاهی فق ...

منم پسرم نفخ داشت بهش عرق نعنا و پستونک میدادم خوب شد.شیرش رو عوض کن.بیومیل شیر خوبیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲