الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید اسی ولی هیچ وقت ماشین کسی و نگیر و ماشین به کسی نده، هزارتا اتفاق ممکنه بیفته، صاحب ماشین درگیر میشه، از بابات نباید ناراحت باشی، شوهرت و هم متوقع بار نیار
هر چی پول گیرت میاد بش بگو بابام داد برا خودم لباس بخرم فلان چیز بخرم خلاصه اول رابطه از پدرتون یک مرد بی عیب بسازید که ارزشتون پیش شوهرتون بره بالا و کم نزاره . فردا هم ب نامزدت یهویی بگو وای میدونی دیروز چی شد .... فهمیدم بابام با فلانی دعواش شده وقتیم من ازش ماشین خواستم اعصابش از یجا دیگه خورد بوده .... هیچوقت نزارید شوهرتون بفهمه برای پدرتون کم ارزشید تا ابد چماق میشه تو سرتون
نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻