2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

391 بازدید | 22 پست

سلام خانما مادر شوهرم چند روز بود به دلایلی  خونم بود بعد اسم یکی از فامیلاشونو گفت که میخواسته برای شوهرم بگیره ولی پدرشوهرم مخالفت کرده..منم خیلی از صبح تو فکر بودم امشب به شوهر م گفتم خیلی عصبانی شد و دعوام کرد که کی گفته منم چیزی نگفتم اونم گرفت خوابید نمیدونم کار درستی کردم به شوهرم گفتم یانه؟؟

نظر شما چیه؟؟چه رفتاری نشون بدم شوهرم بیاد سمتم

دیگ راجبش حرف نزن با شوهرت

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیدار شد کلا با ی روی خوش برو سمتش ب روت نیار ک چیزی شده اصن

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

شوهر منم ننش میخاسته یه دختر رو بگیره براش منم وقتی فهمیدم ب شوهرم  گفتم نظر تو چی بوده گف منفی گفتم چرا گف چون از اخلاقش خوشم نمیومده حالا بماند ک دختره دوس پسر زیاد داشته بعدش گف اگ ازش خوشم میومد ک میگرفتمش همین 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃