آنام۱۹ مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 عنوان زانوی ضربدری کودک ۷ ساله | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 27 پست زانو بند دکتر داده نمیتونه تحمل کنه کسی هست بچه ش شبا زانو بند استفاده کنه ؟؟؟ 1398/07/02 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 تهرانم دکتر توکلی بردم زانوبند داده اهان عالیهاگِ دوس داشتی پیش دکتر سامی ام ببرش. ونک 4راه جهان کودک. کارش عالیه سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 اخه 7 سال خیییلی دیره ولی انشالله اوکی میشه. نگران نباش. ب هر سختی ای هست وسایل طبی شو حتما استفاده ... زانو بند یک چیز مزخرفیه خیلی سنگینه شبا ببندم نمیتونه بخوابه میگه باز کن
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 زانو بند یک چیز مزخرفیه خیلی سنگینه شبا ببندم نمیتونه بخوابه میگه باز کن&nbs ... خب عزیزم نذاره بیشترمیشه هااا خدایی نکرده سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 اهان عالیه اگِ دوس داشتی پیش دکتر سامی ام ببرش. ونک 4راه جهان کودک. کارش عالیه من وقتی به پاهاش نگاه می کنم میگم راهی جز عمل نداره خیلی شدید بوده و من احمق نفهمیده بودم انگاری تا حالا اصلا نمونه شو ندیده بودم
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 خب عزیزم نذاره بیشترمیشه هااا خدایی نکرده دکتر دعوام کرد گفت انقدر شدیده که باید زار بزنی به حال بچه ت
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 من وقتی به پاهاش نگاه می کنم میگم راهی جز عمل نداره خیلی شدید بوده و من احمق نفهمی ... منم پسرم پاهاش پرانتزی بود وقتی یکسالگی راه افتاد متوجه شدم. کفشاشو پوشیدم و ماساژشو انجام میدادم.طبق دستور دکترسامی. شکرِ خدا کمتر شده. الان 4.5 سالشه سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 دکتر دعوام کرد گفت انقدر شدیده که باید زار بزنی به حال بچه ت 😳 سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 منم پسرم پاهاش پرانتزی بود وقتی یکسالگی راه افتاد متوجه شدم. کفشاشو پوشیدم و ماساژشو انجام میدادم.طب ... خدارو شکر متوجه شدی من اصلا زانوی ضربدری رو نمیشناختم
mmskmt عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 151 بگو عزیزم ادرس رو ممنونم ازت ببین توی جمهوری تقاطع ولیعصر یه مغازه هست الان ادرس دقیقشو نمیدونم باید بگردم پیدا کنم صبح آدرس دقیق و شمارشو برات میفرستم نگران نباش ان شاءالله که درست میشه عزیزم تو هم برای حل شدن مشکلات من دعا کن
آنشرلی_موخُرمایی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1640 خدارو شکر متوجه شدی من اصلا زانوی ضربدری رو نمیشناختم منم اشنایی نداشتم بااین مشکلات ارتوپدی. ولی معلوم میشد پاهاش صاف نبودتوکل بخدااا سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 حتما میبرمش پیش دکتر سامی خیلی نگران روحیه ش هستم بهش نگفتم زانوهات ضربدریه همش میگم چون کف پات صافه دکتر داده هنوز متوجه ضربدری بودن پاهاش نشده
آنام۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 127 ببین توی جمهوری تقاطع ولیعصر یه مغازه هست الان ادرس دقیقشو نمیدونم باید بگردم پیدا کنم صبح آدرس دقیق ... ممنون عزیزم ان شالله حاجت روا بشی به حق محمد