2777
2789
تهرانم  دکتر توکلی بردم   زانوبند داده  

اهان عالیه

اگِ دوس داشتی پیش دکتر سامی ام ببرش. ونک 4راه جهان کودک. کارش عالیه

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
اخه 7 سال خیییلی دیره ولی انشالله اوکی میشه. نگران نباش. ب هر سختی ای هست وسایل طبی شو حتما استفاده ...

زانو بند یک چیز مزخرفیه  خیلی  سنگینه   شبا ببندم نمیتونه بخوابه میگه باز کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زانو بند یک چیز مزخرفیه  خیلی  سنگینه   شبا ببندم نمیتونه بخوابه میگه باز کن&nbs ...

خب عزیزم نذاره بیشترمیشه هااا خدایی نکرده

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
اهان عالیه اگِ دوس داشتی پیش دکتر سامی ام ببرش. ونک 4راه جهان کودک. کارش عالیه

من وقتی به پاهاش نگاه می کنم  میگم راهی جز عمل نداره  خیلی شدید بوده و من احمق  نفهمیده بودم  انگاری تا حالا اصلا نمونه شو ندیده بودم

من وقتی به پاهاش نگاه می کنم  میگم راهی جز عمل نداره  خیلی شدید بوده و من احمق  نفهمی ...

منم پسرم پاهاش پرانتزی بود وقتی یکسالگی راه افتاد متوجه شدم. کفشاشو پوشیدم و ماساژشو انجام میدادم.طبق دستور دکترسامی.  شکرِ خدا کمتر شده. الان 4.5 سالشه

دکتر دعوام کرد گفت  انقدر شدیده که باید زار بزنی  به حال بچه ت  

😳

منم پسرم پاهاش پرانتزی بود وقتی یکسالگی راه افتاد متوجه شدم. کفشاشو پوشیدم و ماساژشو انجام میدادم.طب ...

خدارو شکر متوجه شدی  من اصلا زانوی ضربدری  رو نمیشناختم  

بگو عزیزم  ادرس  رو ممنونم ازت

ببین توی جمهوری تقاطع ولیعصر یه مغازه هست الان ادرس دقیقشو نمیدونم باید بگردم پیدا کنم صبح آدرس دقیق و شمارشو برات میفرستم نگران نباش ان شاءالله که درست میشه عزیزم  تو هم برای حل شدن مشکلات من دعا کن

خدارو شکر متوجه شدی  من اصلا زانوی ضربدری  رو نمیشناختم  

منم اشنایی نداشتم بااین مشکلات ارتوپدی. ولی معلوم میشد پاهاش صاف نبود

توکل بخدااا