2777
2789
عنوان

چه حس اعصاب خورد کنیه اه اه.

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 30 پست
من حرف نزدم اون موقش چون ناراحت وعصبی بودم میترسیدم حرف بدی بزنم. الان اروم شدم دیگه ولی نمیتونم بر ...

نه کوچیک نمیشی. حتی بلوغ و بزرگواریتو میرسونه. البته به شرطی که طرفت هم عاقل و بالغ باشه. اگه دست پیش رو بگیره و جوری برخورد کنه که انگار تو پیشش کوچیک شدی و هی بخواد قهر کنه، یعنی هنوز خییییلی بچه ست. به درد رابطه نمیخوره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چن ماه کات بودیم اخرسر پیام دادم  جوابمو خیلییی سرد داد قشنگ ضایع شدم دیگه خیالم راحت شد

اون اینجور نیست که بخواد جدا بشیم.

اتفاقا میگفتم چرا بعد بحث ودعوامون میای راحت پیام میدی.

میگفت نمیخوام طولش بدم.

یا میگفتم خدا میدونه کی رابطه و تموم میکنم.

گفت هیچ وقت نمیزارم به اینجا برسه.

نه کوچیک نمیشی. حتی بلوغ و بزرگواریتو میرسونه. البته به شرطی که طرفت هم عاقل و بالغ باشه. اگه دست پی ...

براش لاک زده بودم رنگی که دوست داشت.

براش عکس لاکمو بفرستم؟؟؟

یه مطلب علمی بود یکیش. یکیشم به استوریم خندیده بود. هرکدوم با فاصله یه ساعت بود. چیزی نیست جواب ب ...

برو جواب همون مطلب علمیو بده

مثلا بگو چه خوب بود  چقد مفید 

یا مثلا مرسی از مطلبی که فرستادی اینجوری بهش میفهمونی که خودش شروع کننده بوده..

ولش کن بابا ، حالا شوهرت بود یه چیزی 

اخه دوسش دارم.

از این پسر ابکی الکیا نیست که بگی بره بدرک .

قشنگ نشسته وسط قلبم . انقده تودل برو ومهربونه .

من ادم دوستی نیستم ولی این کلا تمام قوانینمو ریخت بهم .

اخه دوسش دارم. از این پسر ابکی الکیا نیست که بگی بره بدرک . قشنگ نشسته وسط قلبم . انقده تودل برو و ...

منم دوست بودم با شوهرم ولی هیچ وقت نشد ک دعوا بشه چون کلا اخلاقا مون یه مدل بود الان ک نامزدیم خورده بهشته ، ولی یه نصخیت بهت بکنم خیلی تو دوستی وا نده بزار اون بیاد جلو همه چی اول اون

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
منم دوست بودم با شوهرم ولی هیچ وقت نشد ک دعوا بشه چون کلا اخلاقا مون یه مدل بود الان ک نامزدیم خورده ...

اون همیشه پیام میده همیشه.

خیلیم برام عجیبه چطور میتونه راحت بیخیال بشه و انقدر خوب برگرده.

اون همیشه پیام میده همیشه. خیلیم برام عجیبه چطور میتونه راحت بیخیال بشه و انقدر خوب برگرده.

پس تو هم کوتاه بیا دیگه 💪

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
بهش زنگ بزنم؟؟ یا براش عکس لاکی که دوست داشتو بفرستم؟؟

عکس لاک💪😁