2777
2789
عنوان

فولیکول ریز وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14287 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام دارو هاش خارجی از آمریکا براش میفرستادن،یه پودر گیاهی بود اسمش سینلس باید تو عسل مخلوط میکردم میخوردم،یه شربت بود اسمش فاوانیا خییلی عالی بود وقتی اونو خوردم همه کیستام برطرف شد،سوزن گونال اف تو بازو میزدم اونم خیلی عالی بود هروقت میزدم فولیکولم خوب رشد میکرد،کپسول فرتیل سی ام و فرتیل آید،قرص کلومیفن یا لتروزول.

حواست باشد بانو اگر به مردی بیش از حد بها دهی دیگر برای داشتنت تلاش نمیکند،نگاهش سرد میشود،کلامش بی روح،دستانش یخ زده،حرف هایش بوی دل مردگی میگیرد.
تمام دارو هاش خارجی از آمریکا براش میفرستادن،یه پودر گیاهی بود اسمش سینلس باید تو عسل مخلوط میکردم م ...

ممنون گلم فکر نمیکنم به غیر از دوتا اخری بقیشو اینجا پیدا کنم

خواهش میکنم عزیزم سر خود دارو نخور،اینا که گفتم یا از سه پریود میخوردم یااز سیزده پریود،یه دکتر خوب برو

حواست باشد بانو اگر به مردی بیش از حد بها دهی دیگر برای داشتنت تلاش نمیکند،نگاهش سرد میشود،کلامش بی روح،دستانش یخ زده،حرف هایش بوی دل مردگی میگیرد.
اولین روز  هست

اولین روز سیکل پری و با خونریزی، ضخامت رحم ۱۲ باشه که زیاده. حتما با دکترت صحبت کن.

از طرفی فولیکولها توی هفته اول سیکل ریز هستند و تا وسط سیکل بزرگ میشند، پس نگران نباش. اما اگه تخمدانت پر از فولی ریز باشه یعنی اینکه پلی کیستیک هستی که بهت دارو میدند و کنترل میکنند.