2777
2789
عنوان

فولیکول ریز وبارداری

14287 بازدید | 26 پست

سلام دوستان تورو خدا راهنماییم کنین کسانی که اطلاعات دارن

من سونو داخلی دادم نوشته بزرگترین فولیکول به قطر12  و در تخمدان راست دیده شد و نوشته فولیکول های متعدد قطر9 و کوچکتر پترن pco به تخمدان هامیدهند 

کسی میدونه یعنی چی؟

یعنی باردار نمیشم تورو خدا راهنماییم کنین استرس دارم

روز چندم پریودت رفتی سونو؟تنبلی هم که داری

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا سونوگرافی دیگه هم برو

به حرف یکیش اعتماد نکن

به من یکیش گفت آندومترت2/5 هستش با این وضعیت پیش بری باعث نازایی میشه

یه هفته بعد جای دیگه تکرار کردم گفتش ساک و کیسه زرده تشکیل ‌شده

سلام ماهور جان.

روز چند سیکلت بودی که رفتی سونو؟

یعنی اینکه تخمدان پلی کیستیک داری، pco!!! معمولا دکتر در این حالت میگه کمی تنبلی تخمدان داری.

اما نگران نباش، خیلی از خانم ها تخمدانشون اینطوریه. از جمله خود من!!

توی همین نی نی سایت خیلی ها با فولیکول کوچک باردار شدند.

تغذیه ات رو کمی تغییر بده : شیرینی رو حذف کن، گرمیجات رو تا قبل اقدام توی غذات اضافه کن، ورزش به خصوص پیاده روی رو هم روزانه انجام بده.

آره عزیزم ۱۲ خوبه،منم تنبلی داشتم شدیییید اصلا فولیکول نداشتم ،یه دکتر خیلی خوبی تو شهرمون بود رفتم  پیش خودش تا یک سال دارو خوردم،سوزن زدم تا درست شدم،ماهی دوبار میگفت بیا

حواست باشد بانو اگر به مردی بیش از حد بها دهی دیگر برای داشتنت تلاش نمیکند،نگاهش سرد میشود،کلامش بی روح،دستانش یخ زده،حرف هایش بوی دل مردگی میگیرد.

رژیم بگیر ده کیلو کم کنی خیلی خوبه،ماست نخور،ترشی جات اصلا نخور،دوغ و غذای چرب نخور...

حواست باشد بانو اگر به مردی بیش از حد بها دهی دیگر برای داشتنت تلاش نمیکند،نگاهش سرد میشود،کلامش بی روح،دستانش یخ زده،حرف هایش بوی دل مردگی میگیرد.
سلام ماهور جان. روز چند سیکلت بودی که رفتی سونو؟ یعنی اینکه تخمدان پلی کیستیک داری، pco!!! معمولا ...

دوازده بودم عزیزم من تازه رفتم یعنی ازمایش وسونو واسه بارداری ولی بااین وضعیت تخمک ها ناامید شدم

آره عزیزم ۱۲ خوبه،منم تنبلی داشتم شدیییید اصلا فولیکول نداشتم ،یه دکتر خیلی خوبی تو شهرمون بود رفتم ...

یعنی فولیکول12خوبه؟؟؟ عزیزم کدوم شهری؟ دکترت کی بود؟

من بوشهر شهر چغادک دکتر سودابه گوهردوست خیلی دکتر خوبی بود،از همه جای دنیا میومدن پیشش، از عراق خیلی اومده بودن،براش بنر زده بودن،یه بنر دیگه زده بود از قطر نوه پادشاه قطر چند سال بچه دار نمیشده اومده بوده پیشش،دوقلو پسر گیرش اومده بوده،کل شهر چغادک رو چراغونی کرده و به همه شیرینی داده،چند میلیارد هم بهش پول داده بودن،هرکی میومد اونجا تا ده سال دوازده سال بچه دار نمیشده یک سال یا کمتر اومده بودن زیر نظرش چند قلو گیرشون میومد،راستی یه بنر دیگه زده بود میگفت ده سال بوده که یاعسگی زود رس گرفته بوده کاملا نا امید نیاد اونجا تا دوسال الان دو قلو پسر داشت،خیلی بود الان یادم نیست،هر دفعه میرفتم تا کامل مطبش فقط بنر زده ازش تشکر کردن.

روز دوازده بود اره عزیزم تنبلی هم ظاهرن دارم

دوازده بد نیست.نگران نباش باردار میشی.من که خودم pco هستم باردار هم هستم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
من بوشهر شهر چغادک دکتر سودابه گوهردوست خیلی دکتر خوبی بود،از همه جای دنیا میومدن پیشش، از عراق خیلی ...

چقدر عالی حیف که دوره از ما 

من اصفهانم

ان شاالله که به اونجاها نرسه وزود بارداربشم