2777
2789

سلام.پسر دو ساله و هفت ماهه دارم که حرف نمیزنه بعد از واکسن یک سالگی با تب ،تشنج کرد به صورت پرش دست و چشم چپ ....

نوار مغز گرفتیم اون زمان دکتر گفت سالمه و فقط مواظب تب باشم.

دیر راه افتاد ۱۵ یا ۱۶ ماهگی

و الان مشکلم حرف نزدنه

بردم پیش همون دکتره نوار گوش نوشت و نوار مغز و ام آر آی

یک شنبه انجام دادم

نوار گوشش سالمه

جواب ام آر آی یک هفته دیگه میدن

اما نوار مغز

مسولی که نوار مغز میگرفته به همسرم(من با پسرم نرفتم واسه نوار مغز چون مجبور بودم با پسر بزرگم برم جشن شکوفه ها) گفته ؛دارو مصرف میکنه، همسرم گفته نه.بعد گفته به نظر میرسه تشنج داره.بعد همسرم گفته ما که ندیدم و ....

طرف گفته تشنج ممکنه تو خواب باشه و ....

الان منتظرم هفته بعد یک شنبه جواب ام آر آی هم آماده بشه ببرم پیش دکتر

حالا سوالم اینه که

همسرم میگه موقع نوار مغز یه چیزی گذاشتن زیر سر پسرم ، جای سرش ناقلا بوده سرش تکون میخوره ،رفتم به مسولش گفتم اومده درستش کرده اما بازم دفعه ای یکبار تکون میخورده

ممکنه نوار مغز ایراد داشته باشه با این شرایطی که توضیح دادم

لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه

حالم خیلی بده

یک سالگی بهم گفتن سالمه نوار مغز الان مسولش میگه تشنج داره و شاید تو خواب باشه(یعنی تو بیداریش که من چیزی ندیدم)

یعنی یک و سال و نیم من نفهمیدم

دختر من یکسالش بود تب داشت من نفهمیدم خیلی جیغ کشید بعد یدفعه خوابید، من شک کردم که خوابیده هر کار کردم بیدار نشد، سریع  همون لحظه رسوندیمش بیمارستان ، تو بیمارستان دکترا با دارو بیدارش کردن،و بستریش کردن 

من اصن نمیفهمدیم چی شده، فقط فکر کردم بچم دور از جونش تموم کرده، دکترش فردا اومد بالاسرش گفت تشنج بوده و یک هفته هم بستریش کردن.

از اونموقع خیلیییی مواظبم که دمای بدنش بالا نره.

بچه هایی که اینجوری ان سریع تبشون اینقدر میره بالا که دیگه با دارو کنترل نمیشه، دختر من تو رب ساعت دمای بدنش از ۳۷ درجه میرسه به ۴۰ درجه.

منم تا میبینم داره داغ میشه تمام روش های پایین آوردن تب رو با هم انجام میدم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزاده منم با واکسن یکسالگیش تشنج کرد عزیزم

.کاملا درکتون میکنم چون خیلی سخت گذشت و خداروشکر الان خوبه.دکتر گفته تا نه سالگی باید مراقب تبش باشید و اینکه مواقعی که تبش بالاس قرص دیازپام مصرف میکنه

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید

تشنج توی بچه ها علائمش خیلی خفیفه.

یعنی مثه ادم بزرگا نیستن که بیفتن زمین و کف بالا بیارن و دست و پاهاشون بلرزه.

خیلی باید مواظب باشی.

ولی شایع ترین علامتش تب هست

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
تشنج توی بچه ها علائمش خیلی خفیفه. یعنی مثه ادم بزرگا نیستن که بیفتن زمین و کف بالا بیارن و دست و پ ...

خواهرزاده من تشنج که کرد دهنش قفل شد و کف کردو افتاد

خواهرزاده منم با واکسن یکسالگیش تشنج کرد عزیزم .کاملا درکتون میکنم چون خیلی سخت گذشت و خداروشکر الا ...

دکترش اون موقع به من قرص و شیاف دیازپام تجویز کرد اگر تب رفت بالا استفاده کنم

تشنج توی بچه ها علائمش خیلی خفیفه. یعنی مثه ادم بزرگا نیستن که بیفتن زمین و کف بالا بیارن و دست و پ ...

خب من نذاشتم تبش بره بالا به قول اون دوستمون که بالا نوشته هر کاری میکنم تب رو میارم پایین.

دکترش اون موقع به من قرص و شیاف دیازپام تجویز کرد اگر تب رفت بالا استفاده کنم

عزیزم هر موقع خدای ناکرده تب کرد قرصاشو حتما استفاده کن.مراقبش باشی خیالت راحت هیچ طوری نمیشه

ولی عزیزم نگران نباش ان شاء ا... که طوری نیس.توکلت به بزرگی خدا باشه

اینقدر دل شکسته ام که فقط خدا میدونه

با این اوضاع پسر بزرگم کلاس اولی 

اصلا یادم رفته اون

خواهرزاده من تشنج که کرد دهنش قفل شد و کف کردو افتاد

نگفتم اصلا اینجوری نمیشن، میگم توی بچه ها علائمش خیلی زیاده

اینقدر دل شکسته ام که فقط خدا میدونه با این اوضاع پسر بزرگم کلاس اولی  اصلا یادم رفته اون

درکت میکنم وقتی مریض تو خونه باشه آدم از همه کارو زندگی میفته ودل و دماغ هیچ کاری نیس .امیدت به خدا باشه هیچ طوری نمیشه صحیح و سالمه خیالت راحت