2777
2789

پسرم کلاس اولیه ینی دهنمو سرویس کرده این  سه روز همش با گریه و اضطراب رفته مدرسه انقد گریه میکنه که دل درد میگره هر چقدر باهاش حرف میزنیم فایده نداره میگه تو نرو پیشم بمون دلم واسش میسوزه  معلمشون میگفت امروز زنگای تفریح همش تو دفتر با من بودامروز دعواش کردم دارم از عذاب وجدان خفه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزی بمون پیشش اگه دیدی استرس داره ببرش مشاور روانشناسی راهنماییت میکنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
دلم واسش میسوزه چیکار کنم پس که آروم شه

اول اینکه کوچولوت وابستگی زیاد بهت داره و احتمالا تا الان ازت جدا نبوده 

سعی کن قاطع برخورد کنی ولی دعواش نکنی 

توی خونه با شوهرت از خاطرات خوب مدرسه تعریف کنین از دوستای بچگی و کارایی که میکردین ناخوداگاه بشنوه شاید دیدگاهش عوض شه 

چک کن توی مدرسه مشکلی نداشته باشه

اگه اینجوریم رفع نشد با مشاور کودک مشورت کن 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
اول اینکه کوچولوت وابستگی زیاد بهت داره و احتمالا تا الان ازت جدا نبوده  سعی کن قاطع برخورد کن ...

بخدا سه روزه کارم همینه 

پارسال پیش دبستانی رو خیلی راحت رفت نمیدونم امسال چش شده

بخدا سه روزه کارم همینه   پارسال پیش دبستانی رو خیلی راحت رفت نمیدونم امسال چش شده

ببین پسردایی من اینجوری بود ولی مامانش خیلی لی لی به لالاش میزاشت 

دو سال تموم از ساعت ۷ صب تا ۱۲ ظهر توی مدرسه پشت پنجره کلاسشون منتظر بود تا اون بی قراری نکنه 

نمون تو مدرسه 

باهاش حرف بزن پیش مشاور برو حتما اگه اذیت میشه شاید توی خود مدرسه یه مشکلی داره 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡