2777
2789
عنوان

چهل روز از همسرم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 27 پست
عزیزم خونه زندگیتو ،شوهرتو هیچوقت تنها نذار .شما حساس نیستی عزیزم .زمونه خیلی خراب شده ،هیچ چیز از ه ...

راستش خودمم نگران شدم نمیدونم چرا

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم حواست باشه افسردگی بعد از زایمان نگرفته باشی خدای نکرده چون من احساس میکنم حساس شدی. چند سالت ...

34

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم خودت میگی ده روز ک میگذشته بهت میگفته برگرد

شاید اون موقع ها میگفتی نمیتونم نمیشه بیام میخواسته با هر شرایطی کنارش باشی 

اما الان داره ملاحظه تورو میکنه

متوجه شده ک اصرارش بی فایدس دیگه حرفی نمیزنه

شما هم بهتر  زودتر برگردی پیشش و تو شرایط سخت و بزرگ شدن بچت پیشش باشی و پیشت باشه❤️

میگه رییسم مرخصی نمیده نمیشه بیام تازه گویا موقع برگشت هم نمیخواد بیاد دنبالم وخودم با دوتا بچه تنها ...

تنهایی با چی؟ با ماشین که سخته برات با یه نوزاد و یه بچه کوچیک.اونقدر ما زنا تو حامگلی ناز نمیکنیم که واسه مردا شوخی میاد زایمان.صبر کن یه تعطیلی بشه اون موقع بگو بیاد دنبالت.تقویم رو ببین نزدیکترین تعطیلی هست یا نه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
تنهایی با چی؟ با ماشین که سخته برات با یه نوزاد و یه بچه کوچیک.اونقدر ما زنا تو حامگلی ناز نمیکنیم ک ...

آره نیاد مجبورم با اتوبوس برم.اما همین رفتارش باعث شده لج کنم تا آخر آبان نرم 

بچه اولت چند سالشه؟ دختره فامیل ما بیست سالش بود دخترش به دنیا اومد یک ماه نشده نوزادش رو گرفت رفت ...

5 سال

آره نیاد مجبورم با اتوبوس برم.اما همین رفتارش باعث شده لج کنم تا آخر آبان نرم 

انشالله که همین روزا میاد پیشتون عزیزم

حتما دلتنگه مگه میشه نباشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
انشالله که همین روزا میاد پیشتون عزیزم حتما دلتنگه مگه میشه نباشه

ممنون از دلداریتون